A continuar la bona dinàmica a Antequera

A continuar la bona dinàmica a Antequera

L’equip ha sumat 8 victòries en els últims 10 partits entre lliga i Copa del Rei i si guanya els tres punts a Antequera pràcticament s’asseguraria el bitllet per la Copa d’Espanya (dilluns 4/1, 17h, Esport3/LaLigaSportsTV)

El Barça de futbol sala afronta el primer partit de l’any i el penúltim de la primera volta a Antequera amb l’única baixa ja coneguda per lesió de Jesús Aicardo i amb l’objectiu de sumar tres punts que l’aproparien gairebé definitivament al primer gran objectiu de l’any: la classificació per la Copa d’Espanya (dilluns 4/1, 17h, Esport3/LaLigaSportsTV). El partit, a més, és el preludi de l’apassionant final de la Supercopa d’Espanya que viurem la setmana que ve al WiZink de Madrid contra Movistar Inter (dilluns 11/1, 19:45h, Tdp).

Plaza, amibiciós

L’equip s’ha entrenat aquest diumenge al Palau i viatja a primera hora de la tarda en tren cap a Andalusia amb els mateixos 14 jugadors que van disputar l’últim partit a Valdepeñas (2-2). “Estem jugant i competint molt bé els últims partits, inclòs Valdepeñas on mereixíem la victòria, i esperem que aquestes mini vacances d’any nou no trenquin la dinàmica positivia perquè els objectius immediats ara mateix són molt atractius i passen per assegurar-nos la presència a la Copa i guanyar el primer títol de l’any en la final de Supercopa contra Inter”, diu Andreu Plaza. El míster també recorda que Antequera ja va guanyar a la pista de Movistar Inter (2-3) i recorda que “tots els partits d’aquesta lliga són d’una exigencia màxima i qualsevol errada de concentració penalitza i et pot costar la victòria”.

Daniel reclama memòria

Un dels jugadors més en forma del Barça de futbol sala en aquest inici de temporada és Daniel Shiraishi, que dóna molt valor al fet d’haver capgirat una dinàmica negativa. “Ara és quan hem de recordar que ho hem passat molt malament en aquest inici de lliga i que toca seguir fent les coses bé per evitar caure en els mateixos errors del passat”, diu l’ala brasiler. “És la temporada més estranya que he viscut en tots els anys que porto a Espanya i tots els partits s’han d’afrontar amb el màxim respecte perquè qualsevol rival et pot guanyar a casa i a fora”, avisa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut