El primer partit del 2021, a la pista de l'Urbas Fuenlabrada

El primer partit del 2021, a la pista de l'Urbas Fuenlabrada

Els de Saras, amb baixes importants, disputen a Fuenlabrada el primer partit de l’any

El Barça visita aquest diumenge, a les 18:30h i en directe per #Vamos de Movistar+, l’Urbas Fuenlabrada en la que serà la 18a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes afronten el partit amb moltes baixes, però amb el repte de seguir sumant a l’ACB i mantenir-se a la part alta. Actualment el Barça és tercer amb un balanç de 13 triomfs i 3 derrotes.

El rival

Compta amb un dels màxims anotadors de la competició, Melo Trimble, que té una mitjana de 20 punts i 4,3 assistències per partit. L’equip que entrena Javi Juárez té en l’exblaugrana Marc Garcia (12,1 punts) el seu segon referent anotador i també compta en el joc exterior amb l’experiència i el físic d’Eyenga, Emegano (10,9), Meindl (10,5). Per dins, els màxims referents de l’equip madrileny són Kyle Alexander (7,5 punts i 7,4 rebots) i Shevon Thompson.

El Barça

Afronta el primer partit amb diverses baixes com són Victor Claver -lesionat- i Brandon Davies -molèsties en el bessó-, Kyle Kuric, per precaució després de ser contacte estret d’un positiu per Covid-19, Nikola Mirotic, amb permís del Club per motius personals. Els joves Sergi Martínez, Papi Brancou i Ibou Badji completen una convocatòria amb un total d’11 jugadors. Els blaugranes volen estrenar el 2021 amb victòria i sumar d’aquesta manera la 14a victòria en Lliga Endesa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut