Messi, la novetat en la convocatòria per visitar El Alcoraz

Messi, la novetat en la convocatòria per visitar El Alcoraz

Ronald Koeman ha donat a conèixer els 22 jugadors citats per jugar contra la SD Huesca aquest diumenge a les 21 hores

El primer partit del 2021 ja és aquí. El Barça visita la SD Huesca de Míchel aquest diumenge a les 21 hores a l’estadi El Alcoraz, en un duel on els aragonesos són últims a la classificació amb 12 punts, amb una victòria, nou empats i sis derrotes. Per al partit contra els recent ascendits, Koeman ha facilitat aquest dissabte la llista de 22 convocats. I la principal novetat és Leo Messi, que ha rebut l’alta mèdica.

Així doncs la convocatòria la formen Ter Stegen, Dest, R. Araujo, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Matheus, F. De Jong, Junior, Iñaki Peña, O. Mingueza i Konrad. Es perden el partit per lesió Piqué, Coutinho, S. Roberto, Ansu Fati i Umtiti. Aquest últim té una indisposició gàstrica i és baixa per al partit de demà.

Última sessió a la Ciutat Esportiva

Aquest dissabte al matí, els de Koeman han dut a terme una última sessió d’entrenament abans del partit contra la SD Huesca. Una sessió que ha comptat amb els disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut