Primer entrenament del 2021 amb tres objectius a la vista

Primer entrenament del 2021 amb tres objectius a la vista

Durant el mes de gener el Barça es juga la Supercopa d’Espanya contra Inter, l’accés als vuitens de final de la Champions i el bitllet per a la Copa d’Espanya

Comença el 2021 i el Barça de futbol sala ha aprofitat el primer dia de l’any per entrenar-se a la Ciutat Esportiva entre 18h i 20h per començar a preparar el primer compromís de l’any: el proper dilluns dia 4 de gener partit de lliga a Antequera (17h, LaLigaSportsTV). L'equip també té previst entrenar el dissabte dia 2/1 i diumenge 3/1 al matí al Palau, abans de marxar el mateix diumenge rumb a Antequera.
 

Calendari i objectius de gener

  • Classificar-se per la Copa

L’equip afronta 5 partits el mes de gener. Tres són de lliga: Antquera-Barça (4/1); Barça-Aspil (20/1); i el primer partit de la segona volta Peñíscola-Barça (23/1). Ara mateix el Barça és cinquè amb 22 punts i dos partits pendents de la primera volta. L’objectiu és sumar aquests sis punts en joc per assegurar-se acabar entre els vuit primers i la presència a la propera Copa d’Espanya. El fet que Jaén (13 punts) només hagi jugat 10 partits distorsiona ara mateix la classificació real, i el Barça necessita els punts per evitar sorpreses. També Vadepeñas (20 punts) ha jugat tres partits menys que el Barça; ElPozo (20 punts) i Còrdova (16 punts), han disputat dos partits menys; i Betis (19 punts), té un partit pendent. 

  • Guanyar la Supercopa

Movistar Inter i Barça es disputen el primer títol de l’any el proper dilluns 11 de gener a les 19:45h al WiZink (Tdp). S’enfronten el campió del play-off exprés pel títol de lliga contra el Barça, que va guanyar l’última Copa d’Espanya disputada a Màlaga i defensa la Supercopa aconseguida el setembre del 2019 contra ElPozo. Els de Plaza tindran l’oportunitat de sumar la tercera Supercopa per a les seves vitrines (2014, 2019); i també aspiren a fer el tres de tres aquest curs després d’aixecar la Champions a l’octubre i la Copa del Rei el passat mes de desembre.

  • Classificar-se per als quarts de Champions

El tercer objectiu és guanyar l’eliminatòria a partit únic de setzens de final de la Champions que es disputarà el proper divendres 15 de gener al Palau contra el Prishtina de Kosovo (18:30h, BarçaTV). En cas de victòria, el Barça accediria a la ronda de vuitens, que també és a partit únic i dona accés a la Final a Vuit de Minsk. El Barça defensa la corona europea en una temporada en la que la Champions ha canviat de format i no permet ni una sola relliscada per aixecar el títol. 

I atenció al febrer!

En cas de classificació contra el Prishtina, el Barça es jugaria l’accés a dues finals el proper mes de febrer: el passi a la Final Four de la Copa del Rey 2020/21 a la pista d’Industrias Santa Coloma (9/10 febrer); i, només en cas de victòria contra el Prishtina, també el passi a la Final a Vuit de la Champions (la setmana del 15 al 20 de febrer). Seria en una eliminatòria de vuitens a partit únic i per sorteig pur entre els setze equips que quedin vius a la màxima competició europea.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut