Adéu al 2020, hola al 2021 amb una desitjada Supercopa!

Adéu al 2020, hola al 2021 amb una desitjada Supercopa!

El Barça d’hoquei patins afronta la semifinal davant el Noia Freixenet amb l’objectiu de “fer un bon partit i poder jugar la final”

Fins mai més, 2020. Benvingut, 2021. El Barça d’hoquei acomiada un 2020 marcat per la pandèmia i en que els èxits esportius (OK Lliga 19/20 i Lliga Catalana 20/21) queden en un segon pla per iniciar un 2021 amb l’esperança de poder recuperar la normalitat social i esportiva.

Mentre no es pugui jugar amb públic, l’equip blaugrana seguirà treballant el màxim possible per donar alegries a l’afició barcelonista. I la primera ocasió arriba ben aviat, aquest dissabte 2 de gener davant el Noia Freixenet (15.15 hores, Esport3, Barça TV & OKliga.TV). La semifinal de la Supercopa serà el primer partit d’hoquei del 2021 i l’objectiu és “fer un bon partit per arribar a la final del diumenge”.

El tècnic Edu Castro ha expressat que l’equip ha estat entrenant al llarg d’aquesta setmana per “encarar la Supercopa de la millor forma possible”. L’última ocasió que va aconseguir-se el títol va ser el curs 2017/18 i la voluntat és repetir a Lloret de Mar l’èxit assolit a Sant Hipòlit.

Sobre el rival, Castro ha destacat que “sabem a qui ens enfrontem”. “És un rival molt ben entrenat i un equip molt competitiu, amb jugadors joves i experimentats que tenen molta qualitat”. El capità Aitor Egurrola també ha declarat que, tot i els resultats més amplis dels dos darrers precedents, els partits contra el conjunt de Sant Sadurní “són molt competits”. “És un equip molt competitiu i serà un partit duríssim”.

En declaracions a Barça TV, Egurrola ha manifestat la motivació del vestidor per aconseguir un títol que s’ha escapat en les dues últimes finals. “Guanyar el títol seria un plus de confiança i reforçaria el treball que estem fent, que està molt bé”. “Anirem a Lloret amb totes les ganes i focalitzats en aconseguir l’objectiu”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut