Bayern - Barça: El tercer quart condemna als culers (90-77)

Els blaugrana tanquen el 2020 amb una derrota a l'Eurolliga després d'un mal tercer quart a Alemanya

Derrota blaugrana a Alemanya. Els culers han perdut davant el Bayern de Munic (90-77) en el darrer partit de l'any i tanquen el 2020 amb una derrota a l'Eurolliga. Un gran tercer quart del conjunt local ha acabat decidint un partit en el qual el Barça havia començat millor. Ja al darrer període, els culers no han pogut reaccionar i la victòria s'ha quedat a Munic.

Bon inici culer

Dos bons triples inicials d'Abrines i Smits han avançat als culers, que s'han situat +7 al marcador ràpidament. Els barcelonistes han seguit amb molta efectivitat de cara a cistella i també amb bons triples, fins arribar als 26 punts al primer quart. Però una bona reacció local als darrers compassos ha ajustat el marcador just abans del final del primer període (22-26). Ja al segon quart, el Barça ha seguit molt segur en defensa, tot i que el local Baldwin ha estat molt encertat en el tir. Tot i així, el Barça ha seguit liderant en tot moment el marcador per arribar al descans amb un ajustat 43-45.

Reacció local

Un parcial inicial de 8-0 per al Bayern ha canviat totalment el transcurs del partit, ja que a partir d'aquí, el Barça ha anat a remolc durant tot el tercer quart. El Bayern ha seguit com una piconadora i un brutal parcial de 27-10 ha situat un +15 per als alemanys (70-55) al final del quart. Ja al darrer període, el Barça ho ha intentat pressionant a tota la pista i fent dos contra un, però el Bayern, a ritme de triples, no ha donat opció a la reacció. Finalment, triomf alemany per 90-77 i els culers que tanquen el 2020 amb una derrota.