Un 2020 amarg tot i els títols aconseguits

Un 2020 amarg tot i els títols aconseguits

Els èxits esportius de la Champions, la Copa del Rei i la Copa d’Espanya contrasten amb la situació social viscuda arran de la pandèmia i la tristor d’un Palau buit

El 2020 serà un any per oblidar. La pandèmia ha arrasat amb tot, i la tristor de les grades del Palau buit són només el reflex d’una crisi social sense precedents, amb morts, malalts, misèria i la maleïda distància que ens priva de les abraçades i el contacte amb els més pròxims.

A nivell esportiu el Barça de futbol sala ha aixecat tres títols: la Champions tan desitjada, la Copa d’Espanya i la Copa del Rei. Però això és el menys important en un 2020 que només pot ser dolent a l’hora de fer un balanç global.

Al 2021 només li demanem salut. Salut i tornar a viure aviat la màgia del Palau amb les grades plenes i l’afició i l’equip units en una pinya. Això val més que tots els títols del món.

“Esperem retrobar-nos el 2021 amb l’afició, ha sigut un any molt complicat a nivell social i el millor desig pel que ha de venir és tornar a viure els èxits i els fracassos junts i, sobretot, que no ens falti la salut”, ha expressat Andreu Plaza a BarçaTV.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut