Cinc dades que cal saber sobre l'ILERNA Online Supercopa

Cinc dades que cal saber sobre l'ILERNA Online Supercopa

El conjunt blaugrana disputarà la semifinal contra el Noia Freixenet aquest dissabte 2 de gener (15.15 hores)

El Barça d’hoquei patins començarà el 2021 amb la intenció d’aconseguir el primer títol que disputarà: la ILERNA Online Supercopa d’Espanya. A continuació detallem cinc aspectes que cal saber sobre la competició:

  • El Barça disputarà la semifinal el dissabte 2 de gener (15.15 hores; Esport3 & Barça TV) davant el Noia Freixenet. Serà el primer partit d'hoquei del 2021. En cas de victòria, la final es disputaria contra el Reus Deportiu Miró o el Deportivo Liceo el diumenge 3 de gener a les 18.00 hores.

 

  • És la primera vegada que la Supercopa es disputarà a Lloret de Mar, en la mateixa pista que es va guanyar la Copa del 2018. El Barça afronta la competició com a primer classificat de l’OK Lliga en el moment d’acabar el curs anterior.

 

  • El precedent més recent d’un duel entre Noia Freixenet i Barça en una semifinal de Supercopa va ser el curs 2018/19, amb victòria blaugrana (3-2) a Sant Sadurní d’Anoia. Aquesta temporada, ambdós equips s'han vist les cares en dues ocasions i sempre amb victòria barcelonista. A la final de la Lliga Catalana (3-7) i a la primera volta de l'OK Lliga (8-1).

 

  • L’última vegada que el Barça va celebrar una Supercopa va ser el setembre del 2017 a Sant Hipòlit de Voltregà, després de superar el Reus a la semifinal (5-2) i al conjunt local a la final (4-0). Aquella va ser la desena Supercopa per a la secció, amb Aitor Egurrola i Sergi Panadero presents en tots els èxits.

 

  • Després d’un breu descans durant els dies de Nadal, el Barça ha tornat als entrenaments fent un test de Coronavirus. En aquesta temporada marcada per la pandèmia, el conjunt entrenat per Edu Castro ha disputat 18 partits (cinc de Lliga Catalana i 13 d’OK Lliga), amb 16 victòries, un empat, una derrota, 115 gols a favor i només 37 en contra.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut