FC Barcelona - París-Saint Germain: Amb rumb ferm cap a la final! (37-32)

FC Barcelona - París-Saint Germain: Amb rumb ferm cap a la final! (37-32)

Els de Xavi Pascual han capgirat l'ímpetu inicial de l'elenc francès i s'han apoderat de la semifinal de l'EHF Champions League. Moller i Mem han tingut un paper destacat en aquest triomf culer

Cap a la final de l'EHF Champions League! El Barça ha superat el París-Saint Germain en la semifinal de la Final4 i disputarà el partit decisiu pel títol europeu 2019/20. Després d'un inici advers, els culers han sabut correspondre l'aplom francès i s'han ensenyorit de la semifinal. Dika Mem, amb vuit dianes, i Kevin Moller han estat dues de les figures barcelonistes en aquest matx jugat al Lanxess Arena. 

Els culers dissuadeixen l'avantatge rival

El Barça ha resistit als cops inicials de l'elenc parisenc. En les primeres traces d'aquesta semifinal, el PSG ha portat la batuta de l'electrònic i del partit. En conseqüència, els blaugranes s'han vist tres gols per sota; la màxima renda que ha aconseguit el París-Saint Germain. Perquè els de Xavi Pascual han capgirat el guió.

L'aparició de Kevin Moller, que ha mantingut la porteria a zero durant set minuts, i Dika Mem, màxim realitzador de la primera meitat amb sis dianes, han estat els principals arguments culers per revertir el color de la primera meitat. Un període que, progressivament, ha presenciat l'acreixement en defensa dels culers i en la velocitat atacant.

Així doncs, amb un joc vistós, el Barça s'ha apoderat de la superioritat de l'electrònic; 18-14 a la finalització dels primers 30 minuts.

Sostenen la regularitat anotadora

Del control culer a l'intercanvi de cops. Aquesta ha estat la tendència en la represa. La semifinal s'ha submergit en un constant augment dels gols, en ambdós cantons. 

Si en un principi N'Guessan ha agafat el relleu anotador de Mem, Pálmarsson, amb canonades imparables i decisives, ha estat el següent en deixar la seva empremta al fons de la xarxa del PSG. Un rival desesperat per reduir les impertorbables diferències del Barça. Un elenc concentrat en mantenir la renda i, inclús, a augmentar-la. 

La renda dels de Xavi Pascual no ha perillat en cap moment gràcies també a la concentració en la parcel·la defensiva. Les intervencions de Moller, que s'ha anotat un gol, han tornat a aparèixer. I el voluntariós treball en defensa en atacs de set del París-Saint Germain ha catapultat la regularitat de cara a porteria. 

Així doncs, el Barça ha certificat la seva presència a la final de l'EHF Champions League. Dimarts 29 de desembre (20.30 hores), THW Kiel o Telekom Veszprém seran l'últim escull per aixecar el trofeu europeu 2019/20. 

FITXA DEL PARTIT

Barça, 37
PSG, 32

Barça: Pérez de Vargas (-), Ariño (1), Alexi Gómez (2), Petrus (-), Mem (8), Pálmarsson (6) i Ludovic Fabergas (5) -set inicial- Moller (1), Frade (-), Janc (5), Cindric (4), Sorhaindo (1), Entrerríos (-), Alex Pascual (-), N'Guessan (4) i Makuc (-). 
PSG: Gerard (-), Kristopans (4), Hansen (7), L. Karabatic (2), Remili (5), Nahi (9) i Solé (3) -set inicial- Viran Morros (-), Prandi (1), Keita (-), Kounkoud (-), Genty (-), Grebille (-) i Syprzak (1).

Parcials: 3-4; 6-8; 8-9; 12-11; 16-12; 18-14 / 19-16; 24-21; 27-24; 31-25; 34-29; 37-32

Àrbitres: Matija Gubica i Boris Milosevic. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut