13.251 socis i sòcies s’adrecen a la sindicatura per consultar el cens

13.251 socis i sòcies s’adrecen a la sindicatura per consultar el cens

El diumenge 27 de desembre va finalitzar el termini d'exposició del cens electoral provisional

A data de 27 de desembre ha finalitzat la Fase IV del procés electoral amb l’exposició del cens als socis i sòcies que el volien consultar.

Durant els preceptius cinc dies naturals, l’Oficina del Síndic ha exposat i posat a disposició dels socis i sòcies, el cens provisional amb la finalitat que es poguessin fer les comprovacions pertinents per part d’ells, tot això en virtut del article 47.2 dels estatuts.

S’han rebut les sol·licituds que els propis socis i sòcies han trobat oportunes i un cop acabat el procés, el Síndic dels Socis n’ha fet arribar a la Junta Electoral totes les observacions rebudes perquè sigui aquesta qui aprovi el cens definitiu i inalterable.

El resultat del procés ha estat que s’han rebut un total de 14.147 consultes de manera telemàtica, que corresponen a un total de 13.251 socis, donat que han hagut socis i sòcies que ho han consultat diverses vegades i cinc han estat consultes de manera presencial.

De las citades consultes, només s’han fet 10 sol·licituds per errades puntuals que s’han observat, qüestions que resoldrà la Junta Electoral en la seva propera reunió. Així mateix, hi ha hagut un soci que ha demanat la seva inclusió al cens.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut