Valdepeñas a la lliga i derbi a la Copa

Valdepeñas a la lliga i derbi a la Copa

El sorteig dels quarts de final de la Copa del Rei emparella Industrias-Barça en la prèvia d’un enfrontament de lliga ajornat a la pista de Valdepeñas (dimarts 29/12, 17h, GOL)

Triple notícia al Barça de futbol sala. Per ordre, l’equip visita aquest dimarts la pista del Valdepeñas en partit ajornat de jornada 6 de lliga. “Es nota molt en l’ambient la dinàmica positiva i ho hem d’aprofitar per seguir amb la inèrcia guanyadora en una de les pistes més complicades del campionat i contra un dels equips més perillosos”, adverteix Esquerdinha. El Barça viatja aquest dilluns a la tarda en tren a Valdepeñas amb els 14 jugadors disponibles del primer equip i l’única absència per lesió de Jesús Aicardo.

Derbi a la Copa

El sorteig de quarts de final de la Copa del Rei ha emparellat Industrias-Barça en una eliminatòria a partit únic que es disputarà el 9/10 de febrer a la pista d’Industrias. El guanyador tindrà un bitllet per a la Final Four de la competició. La resta d’emparellaments són aquests: Llevant-Valdepeñas; ElPozo-Antequera; i Movistar Inter-Jaén.

“L’únic avantatge del sorteig és que ens estalviem un viatge, i això és important en les circumstàncies actuals. Un derbi sempre és un derbi i Industrias té poc a perdre. És un equip que competeix molt bé amb un entrenador com Javi Rodríguez, un gran motivador, que ja era especial com a jugador i ara també com a tècnic”, valora Andreu Plaza.

Final Supercopa al WiZink

Per últim, la RFEF ha fet oficial que la final de la Supercopa d’Espanya Movistar Inter-Barça es disputarà al WiZink Center el dilluns dia 11 de gener a les 19:45h i serà retransmesa en directe per Teledeporte. Recordem que el Barça és l’actual campió de Copa d’Espanya i Movistar Inter va guanyar el play-off exprés pel títol de lliga.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut