Una segona volta per recuperar-se

Una segona volta per recuperar-se

L'equip masculí del Barça Vòlei acaba l'any amb tres derrotes consecutives i penúltim a la Superlliga

Les darreres setmanes del Barça Vòlei masculí han estat protagonitzades pels diferents canvis de calendari que s’han anat produint a conseqüència de les afectacions del Covid en els equips rivals. Un fet que ha anat ajornant partits, que s’han hagut de recuperar posteriorment, alterant també el ritme de preparació i entrenaments de l’equip.

Amb tot aquest enrenou de calendari i inconvenients, els resultats que ha aconseguit el voleibol masculí blaugrana abans de les vacances de Nadal no han estat positius. Després de la important i ajustada victòria contra el Rio Dueri Soria per 3-2, els tres darrers partits han estat tres derrotes, en el seu desplaçament a la pista del  Conectabalear CV Manacor per 3-0, i actuant com a local davant l’UBE Illa Grau (1-3) i contra l’Ibiza Ushuaïa Volley (0-3).

En aquesta darrer partit, després de deu dies de confinament, l’equip balear va imposar-se per 23-25, 18-25 i 15-25 a un Barça que va anar de més a menys en l’hora i 19 minuts que va durar el partit. Gràcies a aquesta victòria assolida al Parc Esportiu Llobregat de Cornellà, l’equip eivissenc ha aconseguit la classificació per a la Copa del Rei, deixant el Río Duero Soria fora dels vuit equips que la jugaran el proper més de febrer.

Amb aquestes tres derrotes, el Barça Vòlei es troba situat a la penúltima posició de la Superlliga espanyola, amb set punts i tres partits guanyats, superant únicament al Voleibol Almoradí, que té cinc punts i un partit menys que els blaugrana.

L'objectiu dels homes de Fredy Mosquera de cara al 2021 és esperar la normalitat en la competició i la confiança en el seu joc per anar recuperant posicions i millorar la seva classificació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut