Barça – Paris Saint-Germain: La primera final a Colònia

Barça – Paris Saint-Germain: La primera final a Colònia

(18:00 hores, Esport3 i Teledeporte) Els blaugranes afronten una semifinal apassionant contra els francesos, el primer pas per aspirar al gran títol europeu

Des d’aquell llunyà 12 de març, quan l’activitat esportiva es va aturar a causa de la Covid-19, fins a aquest 28 de desembre, quan finalment es podrà celebrar la VELUX EHF Final4 2020, han passat més de nou mesos. Una llarga espera per poder viure de nou la gran cita de Colònia. Una Final4 atípica i estranya, tal com l’han batejat jugadors i entrenadors, però una Final4 de Colònia, al cap i a la fi. El Barça l’afronta amb màxima il·lusió i motivació, i aquest dilluns s’enfronta al Paris Saint-Germain en la primera de les dues semifinals (18:00 hores, Esport3 i Teledeporte). Un duel inèdit a Colònia entre dos dels equips més potents del continent.

El partit és la primera de les dues finals que vol jugar el Barça al majestuós Lanxess Arena, que en aquesta ocasió haurà de lluir buit, sense l’escalfor dels prop de 20.000 aficionats que l’han omplert els últims 10 anys. Sense públic, però amb el trofeu esperant al final del camí. L’últim braç, abans del relleu estètic del trofeu.

Tot un grup per a un objectiu

El Barça va arribar aquest diumenge a Colònia i es va instal·lar en l’estricte bombolla sanitària que ha preparat l’EHF per als quatre equips participants. Els culers, amb els 19 jugadors disponibles en l’expedició (tots menys Mortensen, lesionat de llarga durada), està plenament mentalitzat de l’oportunitat que té per davant després d’una extraordinària fase de grups, amb 12 victòries i una derrota. El fet que Víctor Tomàs, Lasse Andersson i Abel Serdio ja no formin part de l’equip i hagin arribat jugadors nous (Janc, Makuc, Langaro i Frade) només fa que ampliar el grup que empenyerà cap a l’objectiu comú.

Després de tota la setmana sent dubte per una lesió inflamatòria del tendó rotulià del genoll esquerre, Aron Palmarsson ha entrat finalment a la llista de convocats per al partit davant el Paris Saint-Germain. Xavi Pascual repeteix la llista de l'últim partit, de la qual queden fora per decisió tècnica Jure Dolenec, Mamadou Diocou i Haniel Langaro

La segona semifinal enfrontarà al THW Kiel i al Telekom Veszprém, i els guanyadors dels dos partits es veuran les cares el dimarts a les 20:30 hores en la gran final. El Barça vol ampliar el seu domini en el palmarès de la màxima competició europea amb el desè títol, però abans cal superar al Paris Saint-Germain en la primera batalla de Colònia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut