Tornada a l’activitat sense Aicardo
Ofert per

Tornada a l’activitat sense Aicardo

L’equip ja prepara el partit ajornat a Valepeñas amb els 14 jugadors disponibles (dimarts 29/12, 17h, Gol)

El Barça de futbol sala ha tornat a l’activitat aquest diumenge després de 4 dies de ‘mini vacances’ per començar a preparar el partit de dimarts a Valdepeñas, un partit pendent de la jornada 6.

La cara positiva de l’entrenament ha estat la presència de Lozano, que podrà jugar sense problemes tot i la luxació al dit polze que va patir en l’últim partit contra Burela. En canvi, Aicardo serà baixa per un trencament fibril·lar als isquiotibials de la cuixa dreta.

Dos entrenaments i viatge a Valdepeñas

L’equip s’ha entrenat aquest diumenge a les 17h al Palau i tornarà a entrenar-se demà dilluns a les 12h a la Ciutat Esportiva abans de viatjar a primera hora de la tarda cap a Valdepeñas en tren. Plaza convocarà els 14 jugadors disponibles del primer equip, amb l’única absència ja comentada de Jesús Aicardo. Els de Plaza buscaran confirmar el bon moment després de guanyar la Copa del Rei amb la cinquena victòria consecutiva a la lliga, un triomf que acosti el Barça a l’objectiu immediat d’aconseguir el bitllet per a la Copa d’Espanya. I ho farà davant d’un rival, el Valdepeñas, que continua en bona dinàmica i consolidat a la part alta de la classificació després de ser finalista de la Copa d’Espanya i de la lliga la temporada passada. 

Pendents del sorteig de Copa del Rei

Demà dilluns 28 de desembre a les 12h també se sortegen els quarts de final de la Copa del Rei 2020/21 amb Barça, Inter, ElPozo, Valdepeñas, Industrias Santa Coloma, Jaén Paraíso Interior, Levante i Antequera al bombo. L’acte tindrà lloc a Las Rozas. També serà eliminatòria a partit únic i a la pista de l’equip que dictamini el sorteig. Els quarts de final de Copa del Rei estan previstos al calendari pel 9/10 de febrer.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut