El Barça ja és a la ‘bombolla’ de Colònia

El Barça ja és a la ‘bombolla’ de Colònia

El conjunt de Xavi Pascual ha viatjat aquest diumenge després de completar un últim entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i s’ha blindat a l’hotel Radisson Blu

L’hora de l’inici de l’atípica VELUX EHF Final4 s’aproxima, i el Barça ja ha trepitjat Colònia. L’equip ha completat un últim entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i a continuació ha viatjat cap a Alemanya. En arribar, el grup format per plantilla i staff tècnic ha format la bombolla sanitària de 30 persones i s’ha blindat a l’hotel Radisson Blu. Allà el Barça s’hi estarà en les hores prèvies a la semifinal contra el Paris Saint-Germain (dilluns, 18 hores).

L’equip està concentrat en la primera de les dues finals que vol disputar aquests dies. El primer obstacle per a aixecar la desena Champions League de la història de la secció serà el Paris Saint-Germain. Una final que s’ha de guanyar per accedir a la gran final del dimarts (20:30 hores), que enfrontaria als blaugranes amb el guanyador de l’altra semifinal entre el THW Kiel i el Telekom Veszprém.

Just abans d’emprendre el viatge cap a Colònia, un cop finalitzat l’entrenament previ, Aitor Ariño ha atès a Barça TV per valorar l’estat de l’equip en les hores prèvies a la Final4. A continuació repassem les declaracions de l’extrem blaugrana:

"Estem amb moltes ganes i il·lusió. Hem preparat molt bé aquesta setmana el partit".

"El Paris Saint-Germain és un equip molt dur, amb grans jugadors i tenen molt potencial al davant i haurem d’estar durs amb defensa i fer el nostre joc".

"Ens hem sobreposat al fet de jugar sense públic. Esperem portar la copa per a tots els culers".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut