Estrena de la nova sèrie ‘The Barça Style’

Estrena de la nova sèrie ‘The Barça Style’

El primer capítol està disponible des d’avui, diumenge 27 de desembre, a Barça TV+ i se centra en els conceptes de la gestió dels espais i els avantatges en el joc explicats amb l’ajuda de Clément Lenglet

Com són els entrenaments del FC Barcelona? Quins són els conceptes que es treballen des del primer equip fins al futbol formatiu i que caracteritzen l’estil de joc del Barça? Quina metodologia apliquen els entrenadors? Aquests són els eixos sobre els que es desenvolupa la nova sèrie ‘The Barça Style’ produïda per Barça Studios i que avui estrena el seu primer capítol a Barça TV+, la plataforma digital de streaming del Club. 

La sèrie comptarà amb un total de 4 episodis sobre l'estil de joc blaugrana, que posaran el focus en elements clau i que el distingeixen arreu del món com la passada, la gestió dels espais, la circulació de la pilota i la sortida de la pilota des de la porteria. Cadascun d’ells explicats per un jugador del primer equip, amb l’ajuda d’un conjunt del futbol formatiu blaugrana i il·lustrats de forma pràctica per part del departament de metodologia. 

Així, el primer capítol explicarà de la mà de Clément Lenglet com es treballa la gestió dels espais. Juntament amb el central francès, durant l’episodi es podrà veure també com és l’aplicació pràctica mostrant el treball de preparació d’un equip del futbol base. 

A més de comptar amb Lenglet, per als propers episodis la sèrie també inclourà la presència de Sergi Roberto, per explicar la passada, amb Frenkie De Jong per conèixer com es treballa la possessió de la pilota, i Marc-André Ter Stegen, que se centrarà en la posada en joc de la pilota des de la porteria. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut