Un nou Madrid – Barça per Nadal

Un nou Madrid – Barça per Nadal

Els de Saras volen tornar al camí de la victòria a la pista del Madrid (diumenge 27, 21:30h)

El Barça visita aquest diumenge, a les 21:30h i en directe per #Vamos de Movistar+, el Reial Madrid en la que serà la 16a jornada de la Lliga Endesa. Serà el tercer clàssic de la temporada després de la final de la Supercopa, amb victòria blanca (72-67), i el de la jornada 5 de l’Eurolliga, amb triomf blaugrana per 79-72.

El rival

Es troba imbatut a la Lliga Endesa amb un balanç de 14-0 que l’ha situat líder destacat de la competició amb dos triomfs de marge sobre l’Iberostar Tenerife (12-2) i tres sobre el Barça (12-3).

El jugador més destacat de l’equip de Pablo Laso és el pivot Edy Tavares, amb una mitjana de 10,5 punts, 7,1 rebots i 17,1 de valoració, seguit d’homes com Thompkins (11), Deck (10), Causeur (11), Llull (10,3), Carroll (10,3), Laprovittola (8,5) o Abalde (7.5), entre d’altres, que poden fer mal en qualsevol moment.

El Barça

Els de Saras arriben al WiZink Center amb el repte de tornar a superar el Reial Madrid, aquest cop al seu pavelló. Són baixa per al partit Brandon Davies, que segueix amb problemes en el bessó, Víctor Claver, que segueix amb la seva recuperació de la fàscia plantar, i Thomas Heurtel.

El del Madrid serà el penúltim partit de l’any per al Barça, que el dia 29 marxarà cap a Munic per disputar el dia 30 un duel vibrant contra el Bayern (19:30h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut