14 golejadors diferents

14 golejadors diferents

El Barça és l'equip de Primera amb més futbolistes golejadors aquesta temporada

Amb la diana de Lenglet a Valladolid el FC Barcelona suma ja un total de 14 golejadors diferents aquesta temporada. No són pocs, tenint en compte que els de Ronald Koeman han marcat 44 gols, tres dels quals han estat en pròpia porta. Per tant, 14 jugadors es reparteixen els 41 gols restants. Les dianes estan més repartides que mai.

Messi és que lidera el rànquing golejador (10 gols), seguit d’un grup de tres perseguidors format per Griezmann, Braithwaite i l’ara lesionat Ansu Fati (cadascun amb 5 gols). Per sota, trobem a Dembélé (4), Coutinho (3) i Pedri (2). La llista de 14 golejadors diferents la completen Dest, De Jong, Piqué, Sergi Roberto, Araujo, Jordi Alba i Lenglet, tots amb una diana.

Més que la resta a la Lliga

Aquests 14 golejadors diferents en totes les competicions són 12 només a la Lliga. Cap altre equip de Primera Divisió reuneix una varietat igual de realitzadors. Els equips que més s'hi acosten són el Betis i el Valladolid, amb 11 golejadors cadascun. El Cadis, l'Eibar i l'Elx tanquen aquest rànquing, amb 6 cadascun.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut