Entrerríos:

Entrerríos: "Portem molts mesos esperant aquesta Final4"

El capità del Barça, així com el tècnic Xavi Pascual, han assegurat en la roda de premsa prèvia que l'equip "està preparat" i "arriba en bona línia competitiva" a la cita de Colònia

Raúl Entrerríos

“És una Final4 diferent per tota la situación que estem vivint. Correspon a la temporada passada però ha passat a ser un objectiu de l’actual plantilla. És un objectiu marcat en vermell. Afrontem una setmana de moltíssima concentració i il·lusió””.

“Tothom ha d’estar inclòs en la il·lusió d’aconseguir un títol com aquesta Champions. Quan dic tothom em refereixo als tres jugadors que ja no hi són (Víctor Tomàs, Lasse Andersson i Abel Serdio, i també als jugadors nous que han arribat aquest any que han d’acceptar aquesta cita amb la intenció de viure-la”.

“Com us podeu imaginar, l’equip està amb moltes ganes. Portem molts mesos esperant aquesta Final4, amb molta incertesa. Ara que ha arribat, volem competir. Arribem en bona línia i això és important, però som conscients que qualsevol dels quatre equips pot guanyar. Si actuem com a equip, igual que estem fent aquest curs, tenim molt a dir. Tant de bo tot ens surti bé i tornem a casa amb el títol”.

“Tinc un munt de sensacions de tot tipus durant aquesta temporada. Estic dient adéu a coses que porto fent molts anys. Em sento privilegiat de poder competir en un any molt estrany, en què molta gent no pot fer la seva feina”.

Xavi Pascual

“Tenim gent tocada, com és normal a aquestes alçades de temporada. Amb l’Aron (Pálmarsson) encara no sabem si podrem comptar, jo espero que sí, però el primer és la Final4. Jugarem amb els que tinguem, i crec que la il·lusió de jugar una Final4 pot amb tot”.

“Tots voldríem que hi hagués públic al Lanxess Arena. A partir d’aquí, no sabem si ens afavorirà o ens perjudicarà. Ens haurem d’adaptar, igual que ho venim fent aquests últims mesos nosaltres i la resta d’equips”.

“La incorporació del Luc Steins dona al PSG un estil diferent. No és el Nikola Karabatic, ni molt menys, perquè és un jugador d’un estil diferent. Això fa que tinguin més eines per poder competir”.

“Estem preparats, cada vegada que es té una derrota el que s’ha de fer és aixecar-se i estar preparat per a la següent ocasió. Això és el que hem fet, però tampoc tindrem la certesa que guanyarem. Hem creat una sensació en l’entorn de que som invencibles, i això no és veritat”.

“En aquests últims mesos, a nivell d’staff, hem après a fer moltes coses i molt bé per poder arribar fins aquí. Estic molt satisfet de la feina de molta gent que no es veu”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut