Brindis abans d’un petit descans per Nadal

Brindis abans d’un petit descans per Nadal

L’equip blaugrana farà una breu aturada amb la Supercopa a l’horitzó

El Barça d’hoquei patins ha realitzat aquest dimecres el darrer entrenament abans del Nadal. Els jugadors tindran quatre dies de descans i tornaran als entrenaments el proper dilluns 28 amb tota l’atenció posada en la Supercopa d’Espanya, amb la semifinal davant el Noia Freixenet el dissabte 2 de gener.

Un cop acabat l’entrenament, s’ha realitzat el tradicional brindis nadalenc amb la presència del director d’Esports Professionals Albert Soler, del mànager esportiu Toni Miró, de l’entrenador Edu Castro i dels capitans Aitor Egurrola i Sergi Panadero.

Aquestes dates són un bon moment per fer balanç d’un 2020 “molt complicat” en que “la prioritat és la salut”. Toni Miró, mànager esportiu, ha comentat que “esportivament també hem patit molt” i ha destacat que “fa molts mesos que no podem jugar amb la nostra gent”. “Es troba molt a faltar el públic en els pavellons”.

Miró ha subratllat que “la temporada passada ens vam aturar quan estàvem amb un gran nivell de forma i ara estem treballant per aconseguir el màxim nivell i aportar títols al Club, que s’ho mereix”. Del 2020 “em quedo amb la implicació dels jugadors i del cos tècnic en el projecte”. I el desig pel 2021 és clar: “recuperar la normalitat”.

En declaracions a Barça TV, Sergi Fernández també ha fet balanç d’un 2020 sense grans moments a destacar i ha demanat que al 2021 es puguin “donar alegries a l’afició i aconseguir títols. “El que més trobem a faltar és la gent, que puguin venir al pavelló”. “Som uns grans privilegiats dins la pandèmia perquè hem pogut continuar fent el que ens agrada, que és jugar a hoquei”.

El porter blaugrana també ha comentat que durant aquests dies “intentarem desconnectar una mica, amb responsabilitat, per recarregar piles” i afrontar així propers reptes com la Supercopa. “Serà un torneig molt complicat en que els quatre equips tenen les seves opcions. El Noia Freixenet sempre porta els partits al límit i haurem de mostrar la nostra millor versió”.

Felicitació d’Ignacio Alabart

Dins la campanya de Nadal del FC Barcelona ‘Les emocions ens uneixen’, la secció d’hoquei patins ha fet públic un breu fragment d’una conversa d’Ignacio Alabart amb la seva mare, que es troba a La Corunya. Ambdós han desitjat unes bones festes als Culers en un Nadal atípic i han desitjat poder retrobar-se aviat al Palau Blaugrana.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut