El Noia Freixenet, rival a la semifinal de la Supercopa

El Noia Freixenet, rival a la semifinal de la Supercopa

El primer partit del 2021 es jugarà el 2 de gener a les 15.15 hores a Lloret (Esport3)

El Barça ha conegut aquest dimarts quin serà el rival a la semifinal de la Supercopa d’Espanya 20/21: el Noia Freixenet. Així ho ha determinat el sorteig pur realitzat a la seu de la Federació Espanyola de Patinatge.

El duel serà el primer partit del 2021, amb la bola començant a rodar a les 15.15 hores del dissabte 2 de gener. La competició es realitzarà a Lloret de Mar a porta tancada i els partits podran seguir-se per Esport3. El darrer precedent davant el Noia Freixenet, quart classificat en l’OK Lliga anterior, va ser el 25 d’octubre al Palau (8-1). El resultat a l’última final de la Lliga Catalana també va ser favorable (3-7).

En cas de victòria, el Barça disputaria la final el diumenge 3 de gener (18.00  hores, Esport3) davant el Deportivo Liceo o el Reus Deportiu Miró.

L’equip realitzarà un últim entrenament aquest dimecres 23 abans de fer un descans de quatre dies. La següent sessió preparatòria serà el dilluns 28, amb tota l’atenció posada en la semifinal contra el conjunt de Sant Sadurní.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut