Un mes de gener sense treva

Un mes de gener sense treva

El FC Barcelona disputarà entre set i nou partits en un mes de gener amb tres competicions en joc: Lliga, Copa i Supercopa d’Espanya

Si el mes de desembre va ser exigent, el gener té pinta que serà similar. El primer mes del 2021 inclourà tres competicions: Lliga, Copa del Rei i Supercopa d’Espanya. En funció dels resultats assolits a les dues últimes, el Barça jugarà al gener entre set i nou partits oficials. De tots ells, podria haver-hi només un al Camp Nou.

3200x2000-NOTICIA-schedule-GENER-CAT

Desplaçaments a dojo

Per començar l’any, triple ració de Lliga. El Barça arrencarà el 2021 amb tres desplaçaments de Lliga (Osca, Bilbao i Granada), que corresponen respectivament a les jornades 17, 2 i 18. D’aquesta manera, el conjunt de Koeman disputarà el dia de Reis el partit corresponent a la segona jornada de Lliga contra l’Athletic Club a San Mamés.

Després d’aquests tres compromisos a la Lliga arribarà el torn de la Supercopa d’Espanya, que enguany tindrà lloc a Andalusia. El Barça jugarà la semifinal el dimecres 13 contra la Reial Societat a Còrdova i, en cas de classificació, disputaria la final a Màlaga el dia 17 contra el Reial Madrid o l’Athletic Club.

Inici a la Copa

Passada la Supercopa, el Barça arrencarà el seu camí a la Copa del Rei. Ho farà segurament el dia 20 (encara no hi ha data exacta confirmada) contra un rival encara per sortejar. Cal recordar que els quatre semifinalistes de la Supercopa d’Espanya arrenquen la Copa als setzens de final i que, a dia d’avui, encara s’ha de jugar la ronda prèvia. En cas de guanyar aquesta primera eliminatòria, el Barça jugaria els vuitens una setmana més tard (els dies 26 o 27), sempre a partit únic.

Entremig, els caps de setmana dels dies 24 i 31, el Barça també jugarà dos partits més de Lliga. Seran al camp de l’Elx i contra l’Athletic Club, ara sí, al Camp Nou. Tot plegat, abans d’un febrer que tindrà un altre plat fort: l’eliminatòria de Champions contra el PSG.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut