L’Anadolu Efes, el pròxim repte del Barça

L’Anadolu Efes, el pròxim repte del Barça

Els de Saras s’enfronten a l’Efes de Larkin i dels exblaugranes Singleton i Moerman

El Barça visita aquest dimarts, a les 18:30h i en directe per DAZN, l’Anadolu Efes d’Istanbul en la que serà la 16a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que van caure en l’últim partit europeu contra el Maccabi, volen tornar al camí de la victòria a Europa per mantenir-se en la part alta de la classificació.

El rival

Compta amb un equip de primer nivell, tot i que a nivell de resultats es troba en la 10a posició amb un balanç de 7-8. El seu millor jugador és Shane Larkin, una de les estrelles de l’Eurolliga, que té una mitjana de 12,6 punts i 4,1 assistències. Vasilije Micic (14,2), Kruno Simon (12,5), Beaubois (9,8), Dunston (9,8), Pleiss (9,2) i els exblaugranes Moerman i Singleton conformen un equip de grans estrelles que està dirigit des de la banqueta per Ergin Ataman.

El Barça

Arriba al partit després de superar el Joventut de Badalona a la Lliga Endesa per un clar 88-74. Sense temps per descansar –serà el quart partit dels de Saras en set dies- el Barça buscarà el 12è triomf del curs a l’Eurolliga per mantenir la segona posició i, si el CSKA perd, tornar al lideratge de la competició. Són baixa per aquest partit Víctor Claver, operat recentment de la fàscia plantar, i també Brandon Davies, amb molèsties musculars en el bessó.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut