Derrota als penals en l'últim partit de l'any

Un Barça desconcentrat a l’inici del xoc, va tenir a tocar la remuntada després d’anar perdent per 0-2 contra el Txuri Urdin

Primera derrota del Barça Hockey Gel a la seva pista contra el Txuri Urdin a la tanda de penals, després d’haver igualat un 0-2 i haver estat a prop de capgirar el resultat

El partit va començar amb el Barça molt desconcentrat i amb falta d'atenció que va provocar que el Txuri Urdin, amb dues accions aïllades, aprofités per marcar dos gols gairebé consecutius de Jon Aizpurua i Gabor Matyas per posar el marcador 0-2 als nou minuts de partit. El Barça ho va seguir intentant en aquest primer període, però no va aconseguir escurçar diferències.

A l'inici del segon temps, els culers van sortir del vestuari molt més concentrats i aquesta predisposició es fa reflectir sobre el gel i en el marcador, quan Oriol Rubio, va aconseguir materialitzar dos gols i així poder igualar a 2.

Al tercer període, els blaugrana van sortir decidits a buscar la victòria i van disposar d'ocasions per poder remuntar els partits, però la fortuna no va acompanyar el Barça i amb el 2-2 es va arribar al final del tercer temps.

Ja a la pròrroga, el joc del Barça va seguir generant ocasions clares per marcar, però no es va encertar de cara a gol i el partit es va haver de decidir als penals. Una tanda de penals que va seguir la tònica del partit, i en què la sort va tornar a girar l’esquena al Barça per donar la victòria al Txuri Urdin després de set llançaments de cada equip.

Amb aquest resultat, el Barça Hockey Gel acomiada el 2020 i el proper partit serà ja al 2021, quan rebi el Puigcerdà el proper 9 de gener.