“M’espero una final molt igualada”

“M’espero una final molt igualada”

Els entrenadors de Barça i del Jaén, Andreu Plaza i Daniel Rodríguez, es troben a la prèvia de la tercera final del Rei consecutiva entre els dos equips (20:30h, BarçaTV, BarçaTV+, Esport3 i Tdp)

Com marca la tradició, els entrenadors del Barça i del Jaén s’han trobat a la prèvia de la final de Copa del Rei d’aquest vespre (20:30h, BarçaTV, BarçaTV+, Esport3 i Tdp). Serà la tercera final consecutiva entre els dos equips, que fa una setmana també es van veure les cares al Palau (3-1). Les dues anteriors finals les va guanyar el Barça in-extremis, la primera a Càceres amb un gol d’Aicardo a la pròrroga (4-3); i la segona a Ciudad Real amb un gol d’esperó màgic de Ferrao a l’últim minut que desequilibrava el marcador (5-2). 

Volen el quatre de cinc

Aquesta final és l’últim títol en joc de la temporada 19/20, una temporada partida en dos per culpa de la pandèmia i en la qual el Barça ha guanyat 3 dels 4 títols importants fins ara: Champions, Copa Espanya i Supercopa d’Espanya, i només va perdre la lliga en un format de play-off exprés. El Barça arriba al partit d’avui amb tota la plantilla al complet, sense lesionats, i amb aquesta opció de guanyar el quart títol de la temporada 2019/20 i el segon títol del curs, després de la Champions disputada el passat octubre al Palau.

“Arribem en el millor moment de la temporada”

El tècnic Andreu Plaza s’espera una final molt similar a les dues anteriors. “Tornarà a ser molt igualat, ells són un equip molt competitiu, explica. Això sí, Plaza és optimista perquè veu l’equip en línia ascendent. “Arribem en el millor moment de la temporada després d’unes setmanes de dubtes pels mals resultats a l’inici de lliga, però hem sigut capaços de revertir una situació molt complicada i guanyar la Copa seria la confirmació definitiva de la recuperació, i també seria un títol especial per les circumstàncies viscudes”, reconeix Plaza.

Reportatge Aicardo i Marcenio

BarçaTV ha reunit a dos dels protagonistes de les últimes finals contra Jaén en un reportatge molt especial i que desprèn bon rotllo entre els dos. Aicardo i Marcenio estan a punt per una tercera final contra Jaén i esperen convertir-se en tricampions de Copa.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut