Un derbi contra el Joventut per acabar la setmana

Un derbi contra el Joventut per acabar la setmana

La Penya de Tomic i Ribas visita el Palau aquest diumenge (18:30h)

El Barça rep aquest diumenge, a les 18:30h i en directe per #Vamos de Movistar+, el Club Joventut de Badalona en la que serà la 15a jornada de la Lliga Endesa. Un derbi que servirà per tancar una nova setmana de tres partits per a un Barça que vol refer-se de la derrota contra el Maccabi a l’Eurolliga.

El rival

Un derbi contra la Penya sempre és especial, però la tornada d’Ante Tomic (8 temporades com a culer) i Pau Ribas (5 temporades) oferirà un atractiu més al partit. El pivot croat és el jugador més valorat dels verd-i-negres amb 14 punts, 6 rebots i 17,8 de valoració, seguit per Brodziansky (11,4) i Xavi López-Aróstegui (10,9) que estan completant una gran temporada. Tampoc cal oblidar jugadors com Bassas, Dimitrijevic, Morgan, Birgander, Ventura o Parra que poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Vol tornar al camí de la victòria després de la derrota a Europa contra el Maccabi Tel Aviv (67-68). Els de Sarunas Jasikevicius són conscients de la dificultat del partit contra la Penya i hauran d’oferir la seva millor versió per superar l’equip de Badalona. Brandon Davies, amb molèsties musculars en el bessó, serà dubte fins a última hora.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut