Barça B – UD Ibiza HC Eivissa (38-22): Acomiaden l’any de líders

Amb un alt ritme de joc, el segon equip de l’handbol s’emporta un merescut triomf

Els blaugranes aspiraven a mantenir la bona marxa, i el liderat, a l’actual temporada. Davant tenien un Eivissa que havia perdut els quatre darrers partits que havia disputat. El Barça B va sortir a la pista amb un alt nivell d’execució de les accions i es va distanciar en el marcador però els visitants no volien perdre la cara al partit i van reduir diferencies al descans (18-13). En el segon temps, una bona sortida local, els hi va permetre agafar espai en el marcador i amb un gran defensa, en defensa i contraatac, van assolir la distància que els hi va permetre dominar el partit.

Ritme intens

Amb força i decisió van sortir els joves de Roi Sánchez a la pista d’handbol de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Aquesta intensitat els hi permetia dominar el marcador per 6 a 1, en el minut 7 de partit. L’allau del joc blaugrana, provocava, en el minut 10 el temps mort visitant amb un resultat de 8 a 2.

El ritme de joc i la velocitat d’atac, a més a més de la consistència defensiva, feien que els blaugranes no perdessin pistonada i a l’equador del primer temps guanyessin per 11 a 5. Però els eivissencs no volien deixar marxar al Barça B, en marcador i fruit d’organitzar millor el seu atac es van acostar, en el marcador, (12-10) en el minut 23.

Tot i la millora del joc visitant, els locals no van cedir el marcador en cap moment per arribar al descans amb un 18 a 13 favorable, gràcies a la millora en el seu encert ofensiu, a la part final del primer temps.

Huracà blaugrana

A la represa del joc els blaugranes van sortir amb les mateixes sensacions que a l’inici del partit i en el minut 37 marxaven, de nou, guanyant per 25 a 13. Temps mort visitant, que no podia aturar un autèntic huracà de joc blaugrana.

Un parcial de 11 a 0, en el minut 42 de partit era testimoni del joc que desenvolupaven els jugadors de Roi Sánchez. De nou, l’Eivissa va tornar a demanar temps mort per frenar les escomeses blaugranes. Però res podia frenar l’encert del Barça B, que va sumar els primers 14 minuts, del segon temps, sense encaixar cap gol.

Un 35 a 17, a manca de 8 minuts ja feia preveure que la velocitat blaugrana els hi facilitaria el triomf i finalitzar l’any 2020, en el primer lloc de la taula.

Aquí podeu consultar les dades del Barça B – UD Ibiza HC Eivissa (38-22)