FC Barcelona Femení - Sevilla FC: Posen la cirereta a un 2020 rodó al Johan Cruyff (6-0)

FC Barcelona Femení - Sevilla FC: Posen la cirereta a un 2020 rodó al Johan Cruyff (6-0)

Les de Lluís Cortés s'han endut un nou triomf en la Lliga Iberdrola i, d'aquesta manera, acaben l'any com a locals imbatudes

Victòria rere victòria. Aquesta ha estat la dinàmica ininterrompuda del Barça Femení a l'Estadi Johan Cruyff durant el 2020. Un any sublim com a locals que les de Lluís Cortés han culminat guanyant el Sevilla (6-0). Aitana, amb un doblet, Alexia, Jennifer Hermoso, Graham i Oshoala han estat les artífexs dels gols del Barça, que en suma 51 a favor i un en contra en aquesta Lliga Iberdrola 2020/21. 

Discurs culer en totes les facetes del joc

Ben aviat, i per no perdre el costum, les blaugranes han endolcit el seu joc amb el gol. Alexia Putelles, de cap després d'una centrada de Graham Hansen en un córner servit en curt, ha dibuixat el primer traç d'un incontestable nou triomf culer. Jennifer Hermoso, gràcies a un penal, i Graham, amb la testa i aprofitant una assistència melòdica de la 7, han traduït la impertorbabilitat del Barça en el 3-0 (min. 44). 

Sandra Paños, contra el Sevilla titular i agafant el relleu de la lesionada Cata Coll, ha estat quasi una espectadora d'aquest matx. Així doncs, el Barça ha continuat acreixent les ideals estadístiques de gols en contra; solament un en nou partits lliguers.  

La imbatibilitat en Lliga també segueix intacta

Amb la tranquil·litat del resultat i amb la propietat de la pilota, la dotzena victòria (sis del curs passat i sis de l'actual) de l'any 2020 al Johan s'ha materialitzat en la segona meitat. Un període que també ha certificat la imbatibilitat de les blaugranes en aquesta Lliga Iberdrola 2020/21. Nou partits, nou triomfs

Aquest darrer arrodonit gràcies a tres dianes més, que han arribat jugant amb una futbolista més per l'expulsió de Teresa. Una d'Oshoala, autora del gol 100 del Barça Femení en el Johan Cruyff. Una xifra que en aquest matx de control absolut de les culers no s'ha aturat. Perquè Aitana s'ha apuntat un doblet que ha posat el punt final a una altra golejada blaugrana. 

Després d'aquest triomf al Johan Cruyff, el Barça tancarà l’any al camp del Deportivo, el pròxim dimarts a les 14 hores. 

FITXA DEL PARTIT 

Barça, 6
Sevilla, 0

Barça: Sandra Paños, Marta Torrejón, Mapi León, Andrea Pereira (Vicky Losada, min. 66), Melanie, Patri, Alexia (Aitana, min. 66), Mariona, Graham (Oshoala, min. 46), Martens i Jenni Hermoso (Bruna, min. 76). 
Sevilla: Noelia, Lucía, Carla Armengol (Payne, min. 46), Aivi, Bores, Coleman (Claudia Pina, min. 58), Toro, Ana Franco (Raquel Pinel, min. 58), Almudena (Nagore Calderón, min. 58), Teresa i Inma (Virgina, min. 70). 

Gols: 1-0, Alexia (min. 10); 2-0, Jennifer Hermoso (min. 18); 3-0, Graham Hansen (min. 44); 4-0, Oshoala (min. 66); 5-0, Aitana (min. 73); 6-0, Aitana (min. 76).

Àrbitra: Arregui Gamir. Ha amonestat amb targeta vermella la visitant Teresa (min. 56).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut