Vic – Barça : Acabar el 2020 amb bones sensacions

Vic – Barça : Acabar el 2020 amb bones sensacions

(19.00 hores) El Barça visita l’Olímpic amb el desig de refermar el bon joc mostrat a Taradell

El 2020 està a punt d’acabar i, després del bon partit realitzat diumenge a Taradell, el conjunt blaugrana vol refermar les bones sensacions en l’últim compromís de l’any. Els jugadors es vestiran de curt a l’Olímpic de Vic (19.00 hores, OKliga.TV) per fer front a un equip que no ha pogut disputar les últimes tres jornades per diversos positius de Coronavirus.

Tot i el contratemps que ha viscut el conjunt osonenc, Edu Castro alerta de la perillositat d’un Vic que “ha fet bons resultats a casa, on es fa fort i sap molt bé a què juga, obrint la pista i deixant pocs contracops. Haurem d’estar igual de concentrats que a Taradell per fer un bon partit”. En aquest sentit, Castro subratlla que “a Taradell vam fer un molt bon partit, amb molta concentració i creixent en molts punts del model de joc”.

En declaracions a Barça TV, Pablo Álvarez també ha comentat que l’Olímpic “és una pista molt complicada” i “han tingut mala fortuna amb el tema de la Covid, així que tindran ganes de competir”. L’argentí també ha desitjat acabar “el 2020 de la millor forma” abans d’iniciar la preparació de la Supercopa (el dimarts 22 se sabrà el rival i l’horari de la semifinal del 2 de gener a Lloret).

El ‘killer’ de San Juan suma aquesta temporada 22 gols (17 a OK Lliga) en quinze partits oficials disputats. I també registra un total d’onze assistències de gol, que són considerables si es té en compte el seu perfil rematador. “És estrany per a mi fer tantes assistències. Jo intento millorar en cada entrenament i estic content pel treball de l’equip i també el personal. Seguirem treballant perquè el 2021 sigui millor”.

La plantilla del Vic està formada pel porter esquerrà Ernest Burgaya i jugadors joves com l’exblaugrana Litus Sánchez, Arnau Font i Oriol Ramírez. També tenen protagonisme Met Molas, Tirso Gómez, David Montero i el francès Antoine Le Berre.

L’equip blaugrana ha realitzat aquest divendres l’última sessió preparatòria i Edu Castro no podrà comptar amb Sergi Panadero, amb unes molèsties a l’adductor de la cuixa dreta que ja li van impedir anar convocat en l’últim compromís. D’altra banda, Sergi Fernández, absent a Taradell, sí podrà entrar a la convocatòria del Vic – Barça. El Servei de Vigilància Epidemiològica de la Generalitat de Catalunya ha informat que el porter no es considera contacte estret d’un cas de Covid-19. Els àrbitres del duel seran Alberto López i Dani Picó.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut