Betis-Barça: comença la defensa del títol

Betis-Barça: comença la defensa del títol

Els de Plaza volen plantar-se a la tercera final de Copa del Rei consecutiva després dels títols obtinguts el 2018 i el 2019 contra Jaén (dissabte 19/12, 14h, BarçaTV, BarçaTV+, Esport3 i Teledeporte)

El Barça ja és a Màlaga vetllant armes per a la Final Four de la Copa del Rei. L’equip s’ha desplaçat a la capital de la Costa del Sol amb tota la plantilla al complet i sense lesionats: en total 16 jugadors, incloent-hi el porter del filial Óscar de la Faya. A Màlaga, temps de descans i entrenament vespertí al Martín Caprena abans de la semifinal d’aquest dissabte Betis-Barça (14h, BarçaTV, BarçaTV+, Esport3 i Teledeporte). El rival, el Betis de Juanito, recupera una peça clau; el porter Cidao, absent en la golejada de la setmana passada a Sevilla (0-7).

Declaracions de Ferrao i Plaza

“Arribem en un bon moment i tenim molta il·lusió per defensar el títol de la Copa del Rei, la clau és que últimament estem encaixant menys gols i és molt important mantenir aquesta concentració defensiva i no cometre errades si volem sortir campions”, diu Ferrao.

“El partit no tindrà res a veure amb el de la setmana passada. Al contrari, ens tindran més ganes, recuperen a Cidao i per a ells és una oportunitat històrica de guanyar un títol”, adverteix Andreu Plaza, que veu l’equip en òptimes condicions. “Sens dubte estem en línia ascendent després de donar la volta a una situación molt complicada a l’inici de la lliga i esperem confirmar-ho aquest cap de setmana”, diu Plaza.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut