Bidasoa Irún – Barça: Primer cal tancar la primera volta de Lliga

Bidasoa Irún – Barça: Primer cal tancar la primera volta de Lliga

El desplaçament a la pista del segon classificat (dissabte, 12 hores), en el duel aplaçat de la jornada 9, serà l’últim repte abans de la Final4 de Colònia

La segona posició de la Lliga Sacyr ASOBAL és propietat del Bidasoa Irún des de fa algunes temporades, i el Barça tancarà la primera volta del curs domèstic a la seva pista. Un duel de màxima exigència que arriba just abans de la disputa de la VELUX EHF Final4, així que els blaugranes hauran de centrar tota l’atenció en aquest primer repte.

Els blaugranes han completat aquest divendres l’últim entrenament abans de viatjar cap a Irún per disputar el partit de la jornada 9 que es va ajornar en el seu dia. Un cop ajornada la Copa Asobal, que s’havia de disputar aquest cap de setmana, les dates es van destinar a recuperar partits aplaçats. D’aquesta manera, el Barça ja haurà disputat totes les jornades de la primera volta.

El Bidasoa Irún ocupa la segona posició de la Lliga amb 26 punts en 16 partits, i només han encaixat tres derrotes en tota la competició, dues a domicili (a les pistes del Puente Genil i del Granollers), i una a casa (contra l’Ademar León). Al pavelló d’Artaleku el Barça, líder invicte amb 32 punts, tindrà una prova de nivell abans de centrar tots els esforços en la semifinal de la Champions 19/20 contra el PSG.

Per a aquest partit a Artaleku Xavi Pascual ha deixat fora de la llista a Jure Dolenec, Haniel Langaro i Mamadou Diocou. Per tant, les novetats respecte de l’última convocatòria en el partit contra el Bada Huesca són Aleix Gómez, Luka Cindric i Cédric Sorhaindo.

Precisament el pivot francès ha estat l’encarregat de valorar el moment que viu l’equip davant les càmeres de Barça TV. En acabar l’entrenament d’aquest divendres, i abans de volar a terres basques, Sorhaindo ha explicat que el partit a Irún “és una bona oportunitat per veure en quin nivell estem abans de la Final4”. A continuació repassem les declaracions del segon capità blaugrana:

“El Bidasoa és un gran equip i estem aquí per jugar aquest tipus de partits. Ens ha de servir per saber on som abans d’afrontar el que ens ve per davant. Acabar l’any bé és el que ens preocupa, i ensenyar el treball que fem cada dia”.

“Julen Aguinagalde ha mostrat en els últims 15 anys que és un dels millors pivots, i nosaltres volem enfrontar-nos als millors. Ha tornat a Irún i és quelcom molt bo per a la Lliga”.

“Serà un partit molt important per saber en quin punt estem. Patir una mica ens pot permetre veure com podem reaccionar, perquè ens pot passar a la Final4”.

“És un partit entre el primer i el segon, i guanyar seria un pas important per guanyar la Lliga, que mai se’ns regala”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut