‘Les emocions ens uneixen’, la campanya de Nadal del Club

‘Les emocions ens uneixen’, la campanya de Nadal del Club

El FC Barcelona llança la seva campanya de Nadal sota aquest missatge amb què vol transmetre una idea d’esperança i unitat tot i la difícil situació que estem vivint per causa de la Covid-19

Mentre seguim compartint la mateixa passió, sempre serem a prop. Aquesta és la reflexió del FC Barcelona en aquestes dates tan assenyalades, en un any que ha estat marcat per la propagació del coronavirus i que ens ha obligat a canviar els nostres costums i la nostra manera de fer en moltes situacions. 

Sens dubte aquest 2020 ha estat un any complicat. El virus ens ha obligat a quedar-nos a casa i, en molts casos, a mantenir-nos allunyats dels nostres éssers estimats. Com a culers, a més, ens ha impedit poder anar al Camp Nou i retrobar-nos en aquest escenari únic. 

Tot i això, i malgrat que encara vivim una situació anòmala, el Barça vol desitjar a tota la família blaugrana unes bones i festes i recordar que malgrat la distància, res ens podrà mantenir realment allunyats.

Un sentiment que el Club ha plasmat en una peça audiovisual amb què vol felicitar els aficionats i on es reflecteix com el Barça és un element d’unió i un punt de trobada, tant entre els membres d’una mateixa família, entre diferents generacions, en un grup d’amics..., o com, fins i tot, pot ser l’origen de noves relacions. La campanya es complementa, a més, amb diferents missatges de jugadors del Club, entre ells Ignacio Alabart, Pierre Oriola, Aitana Bonmatí, o Ferrao, que seguint aquesta tradició comparteixen les seves emocions amb els seus éssers estimats. 

I es que són precisament aquesta passió, aquestes emocions i aquesta unió, els que defineixen el ‘Més que un club’, reflex també del compromís de l’Entitat amb la societat i de la seva voluntat de contribuir a millorar el món a través  de l’esport i els seus valors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut