El Maccabi Tel Aviv, un rival sempre complicat

El Maccabi Tel Aviv, un rival sempre complicat

L’equip israelià arriba a Barcelona amb la necessitat de sumar victòries (divendres, 21h)

El Barça rep aquest divendres, a les 21h i en directe per DAZN, el Maccabi Playtika Tel Aviv en la que serà la 15a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes són els líders de la competició -empatats amb el CSKA- amb un balanç d’11 triomfs i 3 derrotes i volen sumar la segona victòria de la setmana contra un Maccabi que ocupa la 13a posició de la taula.

El rival

Compta amb un equip de grans estrelles que lidera el base-escorta Wilbekin, que té una mitjana de 17,6 punts per partit. Els també exteriors Elijah Bryant (10,5), Tyler Dorsey (9,4) són una gran font d’anotació, sense oblidar el joc interior amb Angelo Caloiaro (7,3), Othello Hunter (8,5), Zizic (8,6) o Bender, entre d’altres. 

El Barça

Els de Saras busquen el segon triomf consecutiu de la setmana, molt important, per seguir liderant l’Eurolliga i seguir amb la bona dinàmica de resultats. Aquest serà el segon partit dels tres que disputarà el Barça en cinc dies frenètics que acabaran el diumenge amb la visita del Club Joventut de Badalona (diumenge 20, 18.30h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut