Barça Femení - PSV: Enfilen els vuitens de Champions (4-1)

Barça Femení - PSV: Enfilen els vuitens de Champions (4-1)

Les blaugranes, desplegant el seu tradicional joc de possessió, han avançant ronda després de construir un global de 8-2

El camí del Barça segueix a la Champions. Després de superar per un comput global de 8-2 davant el conjunt d'Eindhoven, les de Lluis Cortés avancen fins als vuitens de final. Sense tenir al cap el resultat de l'anada, les blaugranes han mostrat concentració i domini de principi a fi i, d'aquesta manera, s'han endut la victòria en el segon partit d'aquests setzens de final davant el PSV: 4-0. Graham Hansen (2) i Martens (2) s'han apuntat les dianes d'aquest matx disputat al Johan Cruyff.  

La classificació barcelonista pels vuitens de final de la UEFA Women's Champions League per sisena temporada seguida no ha perillat en cap moment. L'1-4 favorable de l'anada s'ha engrandit en aquest matx de tornada al Johan Cruyff amb el 4-1. 

El signe del partit és culer

Quasi sense temps a suar, Graham Hansen ha començat a construir el triomf blaugrana. Després d'una assistència d'Alexia, l'extrem noruega ha projectat un potent xut creuat al fons de la xarxa. L'argument més eficaç per desempallegar-se de la pressió holandesa. Diluïda també per l'exitosa sortida i circulació de pilota de la portera Cata Coll, que ha debutat en la màxima competició continental, les centrals Pereira i Mapi León i les migcampistes Vicky, Alexia i Aitana. 

Amb aquest context, el segon gol barcelonista era qüestió de minuts. I, tot i perllongar-se en el temps, ha acabat arribant. Like Martens, el dia del seu 28è aniversari, s'ha regalat una diana per emmarcar. Després d'una centrada de Losada, la 22 culer, sense angle i en una acció plena d'elasticitat, ha dibuixat un incontestable 2-0 abans de la finalització de la primera meitat. 

Sentencien sense relaxació

En la segona part, les blaugranes, quasi exemptes del treball defensiu, han continuat escrivint el mateix guió. Posant setge a la porteria de Van Veenendaal a través del control de la possessió, Graham Hansen i Martens han repetit com a golejadores. Aquest 4-0 també ha portat la felicitat de dos altres debuts culers a la Champions, el de Jana i Bruna. Només el gol de l'honor visitant en els darrers sospirs, en aparent fora de joc, ha entelat el triomf barcelonista. 

Així doncs, el pas barcelonista als vuitens de final de la Lliga de Campions s'ha certificat. A l'horitzó, el 16 de febrer del 2021, espera el sorteig per saber el pròxim rival al torneig europeu. De moment, el repte més immediat del Barça Femení és el partit de la Lliga Iberdrola davant el Sevilla (dissabte, 12 hores).  

FITXA DEL PARTIT

Barça, 4
PSV, 1

Barça: Cata Coll, Torrejón (Jana, min. 80), Pereira, Mapi León, Melanie (Falcón. min. 72), Vicky Losada (Oshoala), Alexia, Aitana, Martens (Bruna, min. 80), Hermoso i Graham Hansen (Mariona, min. 72). 
PSV: Van Veenendaal, Bross (Van Dooren, min. 54), Van den Berg, Nouwen, Jean (Coolen, min. 66), Levels, Harrison (Foederer, min. 66 (Brugts. min. 87), Biesmans (Snellenberg, min. 87), Van Schoonhoven, Kuijpers i Smits.  

Gols: 1-0, Graham Hansen (min. 4); 2-0, Martens (min. 40); 3-0, Graham Hansen (min. 61); 4-0, Martens (min. 75); 4-1 Smits (min. 90).

Àrbitra: Ivana Projkovska. Ha amonestat amb targeta groga la local Mapi León (min. 21) i la visitant Van den Berg (min. 38). 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut