FC Barcelona Femení – PSV: A 90 minuts de vuitens de Champions

FC Barcelona Femení – PSV: A 90 minuts de vuitens de Champions

Les blaugranes afronten la tornada amb un 1 a 4 favorable

Dimecres a les 17 h i en directe per Barça TV, BarçaTV+ i Esport3, el FC Barcelona Femení afronta la tornada dels setzens de final de la UEFA Women’s Champions League davant el PSV. Les perspectives semblen bones, ja que les blaugranes porten un 1 a 4 al seu favor, del partit d’anada.

L’Estadi Johan Cruyff acollirà el primer partit europeu de la temporada 2020/21. Les blaugranes arriben a l’avantatge del partit d’anada però no volen perdre la concentració, com explicaven, Lluís Cortés i Asisat Oshoala a la prèvia del partit.

Les del tècnic lleidatà, volen seguir amb la bona marxa que estan demostrant en aquesta temporada, on sumen tots els partits de Lliga i de Champions amb victòria i un porten 49 gols a favor i dos contra en el global de les dues competicions que han jugat aquesta temporada.

El partit arriba en un desembre carregat de partits. El del PSV serà el quart partit en 11 dies i el proper dissabte reben el Sevilla i dimarts 22 visitaran el camp del Deportivo.

En cas de classificació, les blaugranes tornarien a entrar entre els 16 millors equips europeus i caldrà esperar al 16 de febrer per conèixer el rival a vuitens de la Champions femenina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut