El Khimki, el primer gran repte de la setmana

El Khimki, el primer gran repte de la setmana

Els de Saras no es refien de la posició d’un Khimki amb grans jugadors (19h, DAZN)

El Barça rep aquest dimecres, a les 19h i en directe per DAZN, el Khimki de Moscou en la que serà la 14a jornada de l’Eurolliga. Serà el primer dels tres partits que els de Saras disputaran aquesta setmana al Palau. I és que després del Khimki els rivals seran el Maccabi (18/12, 21h) i el Joventut de Badalona (20/12, 18:30h).

El rival

Compta amb un dels millors jugadors de la competició, Alexey Shved, que té una mitjana de 17,8 punts per partit. L’equip que entrena Rimas Kurtinaitis té altres grans jugadors de nivell com Jerebko (12,7), Booker (12,4), Mickey (11,3), Monroe (10,3) o McCollum (10,1), entre d’altres, que poden fer mal en qualsevol moment. Tot i que el balanç de l’equip rus és de 2 triomfs i 11 derrotes, la qualitat del seu equip és tan gran que ningú es pot refiar.

El Barça

Arriba al partit després de dues victòries importants la setmana passada contra l’Olimpia de Milà i l’Obradoiro. Sarunas Jasikevicius, amb l’excepció de Claver, podrà comptar amb la totalitat de plantilla. Si el Barça vol mantenir-se en el lideratge de l’Eurolliga haurà de superar un Khimki que de ben segur no ho posarà fàcil.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut