Barça – Bada Huesca: Tanquen l'any al Palau amb un nou triomf (39-19)

Els culers no han donat opció als visitants i han sentenciat el matx a la primera meitat per sumar la darrera victòria del 2020 com a locals

El Barça tanca l'any al Palau Blaugrana amb un nou triomf. Els culers han superat amb autoritat al Bada Huesca (39-19) en el matx corresponent a la 3a jornada de la Lliga Asobal, duel que havia estat ajornat anteriorment a causa de la pandèmia. Els visitants, tot i arribar encadenant quatre victòries consecutives i ser quarts a la classificació, no han pogut amb la piconadora blaugrana, que no ha donat opció. A més, ha estat un duel històric, ja que ha estat la primera vegada en la història que una parella femenina ha dirigit un partit de la màxima categoria de l'handbol espanyol.

Inici imparable

Els culers, tot i que han vist com el Huesca s'avançava al marcador, han posat ràpidament la directa per deixar el duel encarrilat a la primera meitat. Un brutal parcial de 13-1 per als de Xavi Pascual ha capgirat ràpidament el 0-2 inicial, i els culers ja guanyaven de 10 gols als 17 minuts de joc (13-3). L'escletxa ha seguit creixent, amb Gonzalo molt segur sota pals i Fabregas, Ariño, Dolenec i Janc endollats en atac, per acabar marxant al descans amb un aclaparador 22-8.

Sense opcions

Amb el +14 al marcador, la reacció visitant al segon temps ha estat impossible. Un parcial inicial de 4-1 per als culers ha donat encara més avantatge, en un marcador que ha seguit augmentant diferències cada cop més. El ritme ha baixat durant el segon temps, però la capacitat anotadora blaugrana ha seguit funcionant. A més, Moller ha aturat un total de tres penals sota pals. Finalment, victòria per 39-19 del líder continua invicte i amb el ple de victòries, i disputarà el darrer partit de Lliga de l'any el proper dissabte contra el Bidasoa Irún (12 hores), partit ajornat de la 9a jornada.

Barça, 39
Bada Huesca, 19

Barça:  Pérez de Vargas (-), Makuc (2), Palmarsson (1), Dika Mem (2), Ludovic Fabregas (5), Blaz Janc (3), Aitor Ariño (4) -set inicial-, Kevin Möller (-), Thiagus Petrus (-), Raúl Entrerríos (3), Àlex Pascual (2), Mamadou Diocou (3), Dolenec (5), N'Guessan (4), Luís Frade (2), Langaro (2).
Bada Huesca: Miguel Augusto (-), Alexander Tioumentsev  (-), Asier Nieto (1), Rodrigo Benites (-), Gerard Carmona (3), Adrià Pérez (3), Janez Gucek (5) -set inicial-, Daniel Arguillas  (-), Daniel Jorge Broto  (-), Álex Marcelo (1), Iván Montoya (2), Miguel Malo (1), Joao Pinto (3), Paul Alonso (-), Domingo Mosquera (-), Lucas Clavo (-).
Parcials: 3-2 /7-3 / 11-3 / 15-5 / 18-7 / 22-8 (descans) 26-9 / 28-13 / 29-15 / 32-17 / 35-18 / 39-19
Àrbitres: Lorena García Gil i Tania Rodríguez Estévez