Barça – Bada Huesca: Últim partit de l’any al Palau

Barça – Bada Huesca: Últim partit de l’any al Palau

Els blaugranes reben al conjunt aragonès, llançat en els últims partits, per tancar el 2020 com a local (dimarts, 18:30 hores)

El Barça afronta la setmana dedicada als partits ajornats de la Lliga Sacyr ASOBAL abans d’encarar el somni de la Final4 2020. El conjunt de Xavi Pascual disputarà dos partits, contra el Bada Huesca i el Bidasoa Irún, corresponents a les jornades 3 i 9, respectivament, per deixar tancada la primera volta domèstica. El primer dels dos partits arribarà aquest dimarts, contra l’Osca, al Palau Blaugrana (18:30 hores, en directe per GOL i LaLigaSportsTV). Serà l’últim partit de l’any a casa, i els blaugranes volen acomiadar-se mantenint la imbatibilitat que el situa al capdavant de la classificació amb 30 punts.

El conjunt blaugrana ha completat l’entrenament previ aquest dilluns a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per acabar de preparar el partit contra un Bada Huesca que arriba en un gran moment de forma al Palau Blaugrana. I és que l’equip aragonès, dirigit per José Francisco Nolasco, va guanyar el diumenge passat al Logroño La Rioja per la mínima (30-29) i encadena quatre victòries consecutives. Els aragonesos ocupen la quarta posició amb 22 punts, els mateixos que el Logroño La Rioja (3r) i l’Abanca Ademar León (5è), a només dos de la segona posició que ocupa el Bidasoa Irún.

Xavi Pascual té tota la plantilla a la seva disposició, exceptuant la baixa de llarga durada de Casper Mortensen. El tècnic va donar descans a Fàbregas, Pálmarsson i Mem en l’últim partit, i es preveu que mantingui les rotacions per jugar contra el Bada Huesca.

En acabar la sessió d’aquest dilluns, Thiagus Petrus ha atès a Barça TV i ha destacat el bon moment que viu el rival d’aquest dimarts. Una dinàmica positiva que “el fa més perillós” en un Palau Blaugrana on “no té res a perdre i molt a guanyar”, segons deia el brasiler.

Repassem les declaracions de Thiagus Petrus:

“L’Osca ve amb una dinàmica molt bona, ha guanyat al Logroño, al Granollers i altres equips que sempre estan a dalt. Espero que sigui un bon partit per a nosaltres, que ho necessitem en aquest final d’any”.

“Quan un equip està en una dinàmica tan bona té la confiança molt alta. Això els fa més perillosos, i a més vindran al Palau sense pressió sense res a perdre i molt a guanyar”.

“Just abans del confinament vam jugar a la seva pista i en la primera part ens va costar molt. Crec que serà més semblant a aquell partit de la segona volta que no pas al de la primera”.

“El que fem és preparar la Final4 amb els partits de Lliga, i és molt millor jugar que no només entrenar. Això ens ha de servir per millorar el nostre joc i arribar el més en forma possible a Colònia”.

“Estem jugant bastant bé, i el més important és que tota la plantilla està aportant el seu granet de sorra. Hem tingut lesions i jugadors fora per diversos motius, però amb la plantilla que tenim hem tret molt profit, espero que continuem així”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut