Setmana de Copa amb Aicardo i Feixas
Ofert per

Setmana de Copa amb Aicardo i Feixas

Plaza té tota la plantilla disponible per afrontar el partit d’aquest dimarts de vuitens de final a partit únic que es disputarà al Pavelló de Futsal de la Ciutat Esportiva (13:30h, BarçaTV)

Després de sumar 13 dels últims 15 punts en joc, el Barça aparca una setmana la lliga i se centra en la Copa del Rei. Seran dos reptes: el primer, eliminatòria de vuitens de final a partit únic contra Burela de la Copa del Rey 2020/21 (dimarts 15/12, 13:30h, Ciutat Esportiva i en directe per BarçaTV); i el segon, la Final Four de la Copa del Rey 2019/20 amb la semifinal contra el Betis (dissabte 19/12, 14h, Martín Carpena de Màlaga, i en directe per Teledeporte, Esport3 i BarçaTV). Per al partit d’aquest dimarts, el tècnic recupera els lesionats Aicardo i Feixas, i queden fora de la llista Óscar de la Faya i Bernat Povill. “Tenim a tota la plantilla disponible en el moment oportú, en una setmana molt important per a nosaltres”, destaca Plaza.

Horari i pavelló poc habituals

El partit es disputa en un horari poc habitual i a la Ciutat Esportiva per incompatibilitats amb els partits dels equips d’handbol i de bàsquet previstos per dimarts i dimecres al Palau, i que impliquen muntatge de pista en el cas de l’handbol per qüestions televisives.

“No serà un problema, primer pel fet que no hi pot haver públic igualment, i segon perquè estem acostumats a entrenar a la Ciutat Esportiva”, diu Plaza, que celebra la línia ascendent de l’equip. “Hem treballat molt els aspectes defensius i s’està notant a la pista. L’equip només ha encaixat un gol en els últims tres partits i això té molt de mèrit i segurament és una de les claus de la millora”, explica Plaza.

Precedent amb el Burela

Curiosament Barça i Burela ja es van enfrontar en els quarts de final de l’edició de la temporada passada al Palau i el Barça va aconseguir una classificació agónica als penals (3-3, 3-2 p.p). “Estem avisats, aquestes eliminatòries a partit únic són diferents i ells no tenen res a perdre”, adverteix Plaza. L'equip que entrena Juanma Marrube ocupa actualment una posició de mitja taula a Primera Divisió i lluita per entrar a la Copa. A les seves files compta amb l'exblaugrana Diego Quintela.

Dídac, prudent

“Serà complicadíssim, m’espero un partit molt tancat i molt igualat com el de la temporada passada”, adverteix el porter, que reconeix que l’equip arriba a la cita en el millor moment de la temporada. “En els últims partits hem ensenyat la nostra millor versió, hem comès menys errades, estem defensant millor i encaixant menys gols i hem de seguir en aquesta línia”, diu Dídac, que sí que reconeix que preferiria jugar al Palau. “Les circumstàncies són les que són i ens adaptem, en cap cas pot servir d’excusa, però sí que és cert que quan trepitgem el Palau tenim al cap el xip de competició, tot i que ara sense públic tot es dilueix”, explica el porter.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut