Cap de setmana amb un ple de victòries

Cap de setmana amb un ple de victòries

Han guanyat els equips de futbol masculí i femení i els de bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei, així com el Barça B de futbol

Cap de setmana rodó per al FC Barcelona. El triomf del conjunt de Ronald Koeman ha permès tancar-lo amb un ple de victòries per partit de tots els seus equips professionals. Han guanyat els equips de futbol masculí i femení i els de bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei, així com el Barça B de futbol.

Victòries ajustades...

Com no podia ser d’una altra manera, hi ha hagut partits per a tots els gustos. Els de Koeman s’han imposat per la mínima contra el Llevant (1-0), de la mateixa manera que el Barça B en el seu derbi contra l’Espanyol B (2-1). També ha patit per guanyar el Barça de bàsquet al camp de Monbus Obradoiro (75-78), en un diumenge carregat d’emocions.

... i també plàcides

La resta de seccions, però, han pogut gaudir de triomfs amb més marge. El Femení va obrir el cap de setmana amb una còmoda victòria contra el València (0-7), resultat que va repetir el Barça de futbol sala contra el Betis (0-7) i que gairebé també calca l’equip d’hoquei patins aquest diumenge contra el Taradell (1-7). El conjunt de Xavi Pascual, per la seva banda, va assolir la seva 15a victòria consecutiva superant el Frigoríficos Morrazo Cangas (24-39).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut