Monbus Obradoiro - FC Barcelona: Treballada victòria a Santiago (75-78)

Calathes, amb 25 punts, ha estat el millor home dels culers

El Barça torna de Santiago amb una treballada i ajustada victòria contra Monbus Obradoiro. El conjunt de Sarunas Jasikevicius s’ha imposat per 75-78 després d’anar a remolc durant el primer temps. Calathes, amb 25 punts, ha estat el millor dels culers, que ara afrontaran una setmana amb tres partits consecutius al Palau.

Els locals han arrencat el partit amb molta empenta. Ràpidament han assolit un 15-8 molt favorable però les tres faltes ràpides acumulades per Birutis, l’home més decisiu dels gallecs, els ha fet perdre pistonada. Mica en mica, el Barça ha anat igualant el partit, fins assolir el seu primer avantatge en el minut 13 de partit (22-24) mitjançant un bon Heurtel.

Al ritme de Calathes

Tot i arribar per sota a la mitja part, el Barça ha arrencat la segona meitat a tot gas. En un tres i no res, a través d’una bona defensa i un gran Calathes en atac, ha agafat distàncies en el marcador (47-56).

Arribaria, però, una última reacció dels locals durant l’últim quart. Obradoiro ha recuperat l’avantatge (68-67) a pocs minuts del final però el Barça no ha perdut la calma i, novament gràcies a dues bones cistelles de Calathes i una esmaixada brutal d’Abrines, ha sentenciat el duel a Santiago.