Barça B – Espanyol B: Victòria treballada en el derbi (2-1)

Els de Garcia Pimienta s’han imposat amb els gols de Peque i Rei Manaj

El Barça B s’endú el derbi en un partit molt treballat del Barça B davant l’Espanyol B (2-1). Els de Garcia Pimienta s’han imposat amb les dianes de Peque i Rei Manaj en un duel igualat. D’aquesta manera, els blaugranes sumen la segona victòria seguida a l’Estadi Johan Cruyff i surten de la zona de descens.

Peque avança el Barça B

L’Espanyol B ha estat el primer en xutar a porteria amb un xut que ha desviat la defensa blaugrana. Els blaugranes ho han intentat a pilota aturada sense fortuna de cara a porteria. La insistència dels barcelonistes ha trobat la seva recompensa en Peque, aprofitant una rematada de cap a passada de Nils.

Amb el gol culer, el Barça B ha seguit buscant la porteria per ampliar la diferència en el marcador. L’ocasió més clara dels de Garcia Pimienta ha estat en un contraatac de Collado i Nils. En un llançament de córner l’Espanyol B ha igualat novament el marcador, amb una rematada de cap de Ferran (1-1, min 38). Un resultat que ja no s’ha mogut fins després del descans.

Rei Manaj desfà la igualtat

A la represa, Arnau Tenas ha firmat una espectacular intervenció per evitar el segon gol de l’Espanyol B. El Barça B ha buscat amb insistència el segon gol del matx, però sense fortuna. Hiroki Abe ha reaparegut després de la lesió al bíceps femoral de la cama dreta, però s’ha hagut de retirar del matx pocs minuts després.

Rei Manaj ha desfet l’empat amb una extraordinària jugada individual dins de l’àrea a 10 minuts pel final. Tot i les ocasions el marcador ja no s’ha mogut i el Barça B ha sumat la segona victòria seguida a l’Estadi Johan Cruyff. Tres punts que permeten als de Garcia Pimienta sortir de la zona de descens.

Barça B, 2
Espanyol B, 1

Barça B: Arnau Tenas, Comas, Mika, Nils Mortimer (Manaj, min 67), Lucas de Vega, Collado, Jandro, Alvaro Sanz, Balde, Peque (Hiroki, min 74, Matheus, min 77)), Ilaix Moriba (Nico, min 67).

Espanyol B: Joan García, Rubén Sánchez, Nil Jiménez, Román Tugarinov, Alejandro Pérez, Becerra, Iván Gil (Julen Álvarez, min 58), Ferran Jutgià (Roger Garcia, min 77), Max Svensson (Raigal, min 58), Luís Recasens i Gori.

Gols: 1-0, Peque (min 9); 1-1, Ferran (min 38); 2-1, Rei Manaj (min 80).

Àrbitre: De Ena Wolf. Ha amonestat amb targeta groga a Rubén Sanchez, Nil Jiménez, Tugarinov, Lluís Recasens i Raigal de l’Espanyol B i Ilaix del Barça B.