En línia ascendent (6-2)

En línia ascendent (6-2)

El Barça Hockey Gel aconsegueix una nova victòria davant el Jaca i confirma el seu bon estat de forma

El Barça Hockey Gel arribava a aquest partit amb tres victòries consecutives on havien mostrat una línia ascendent en el joc i el partit de dissabte contra el Jaca va servir per confirmar-ho amb una clara victòria per 6-2 a la Pista de Gel barcelonina.

Amb les baixes conegudes d’Ernest Muratet i Òscar Rubio, els blaugrana van començar a dominar el partit des de l’inici. Una expulsió del Jaca va donar la primera oportunitat als locals per avançar-se en el marcador però, per poc, no van materialitzar les ocasions que van disposar.

Posteriorment, el primer gol va arribar amb una bona jugada d’un Marc Layola que va tornar a marcar per tercer partit consecutiu. El Barça va seguir tenint el control del joc fins que Pol Giménez, en una acció en què es va quedar sol davant de porteria, no va perdonar i va situar el 2-0 al marcador. Quan faltaven de 20 segons per finalitzar el primer període, Quim Muratet va disposar d’un u contra el porter que no va poder finalitzar en gol, però, va aprofitar el rebuig i va assistir a Guillem Torner per marxar als vestidors amb un avantatge de tres gols. 

A la represa, va continuar el domini dels blaugrana, però no van aconseguir augmentar el marcador fins que Joan Vallès, el jove jugador de només 16 anys, va anotar el seu primer gol amb una bonica acció des de mitja zona. Marc Layola, només va necessitar 30 segons més per anotar el cinquè gol i així firmar el seu doblet de la tarda. Els culers ho van seguir intentant, però no van poder materialitzar més accions en el segon període.

Ja al tercer tram de partit, el Barça va baixar una mica el ritme del seu joc, i el Jaca ho va aprofitar per obtenir en inferioritat dos gols en tres minuts i provocar un temps mort demanat pels tècnics de l’equip català. Una pausa que va servir per sobreposar-se a la situació i no encaixar cap més gols. Ja a la finalització del partit, Pol Giménez, autor d’un altre doblet, va situar el sisè i definitiu 6-2 al marcador.

Amb aquest resultat, el Barça Hockey Gel es situa amb 10 punts en cinc partits jugats i la propera jornada podria superar un Txuri Urdin que dissabte visitarà la Pista de Gel del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut