Tres protagonistes excepcionals

Tres protagonistes excepcionals

Adolfo aconsegueix un pòquer i arriba al seu gol 100 amb el Barça, debuta Óscar de la Faya, i Dyego marca per tercer partit consecutiu a Amate

El Betis-Barça (0-7) va ser un triomf importantíssim d’equip que serveix, per sobre de tot, per escalar posicions a la classificació i apropar-se a l’objectiu de jugar la Copa d’Espanya. Però més enllà d’això, el partit deixa tres noms propis destacats: Adolfo, Óscar de la Faya i Dyego Zuffo.

Adolfo entra al Club dels 100

Adolfo Fernández va ser el gran protagonista de la nit amb un pòquer de gols. El seu primer gol, el que significava el 0-2, va ser el seu gol número 100 amb la samarreta del Barça. Després en va marcar 3 més, i ja en són 7 en aquesta lliga i 103 en total. De l’actual plantilla només han marcat més de 100 gols cinc jugadors: Sergio Lozano, màxim golejador històric amb 268 gols; Ferrao, 219; Dyego, 141; Aicardo, 134; i ara Adolfo, 103.

El de Santa Coloma es va mostrar "privilegiat per aconseguir una cosa que no pensava que arribaria mai, marcar 100 gols amb l’equip que sóc seguidor des de que era petit. Al final acabo fent gols, però no crec que sigui el meu rol principal. El meu objectiu és ajudar a l’equip sempre el màxim possible", va comentar sobre la seva fita històrica.

Debuta Óscar de la Faya

Andreu Plaza va donar l’alternativa a Amate al porter del filial Óscar de la Faya, madrileny de només 20 anys, que treballa consolidat com a tercer porter del primer equip des d’aquesta temporada. Amb ell, ja són set els jugadors del planter que han debutat al primer equip a les ordres de Plaza: Xavi Cols, Sergio González, Alejandro Cerón, Bernat Povill i els porters Santi Sahuquillo, Àlex Lluch i ara Óscar de la Faya.

“Ha estat un dia molt especial, molt content pel debut i per la victòria en un partit molt seriós de tot l’equip. Gràcies per tots els missatges de felicitació que he rebut i només lamento la lesió del porter rival Jaime i que es recuperi el més aviat possible”, va dir Óscar de la Faya.

Dyego torna a obrir la llauna

Igual que ja va fer a Múrcia amb una excepcional volea, Dyego Zuffo va tornar a fer el primer gol del partit per aplanar la victòria del Barça. Amb aquests, Dyego ja ha marcat cinc gols aquesta temporada, quatre a la lliga, i un més a la Champions. I el més important, torna a exercir de líder amb tres gols en els últims tres partits quan l’equip més el necessita.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut