[PRÈVIA] Barça B – Espanyol B: Un derbi amb molt en joc

[PRÈVIA] Barça B – Espanyol B: Un derbi amb molt en joc

[18.00 hores, Barça TV / Esport3 / Barça TV+] El filial blaugrana, encara en zona de descens, rep al filial blanc-i-blau, sisè classificat, amb la necessitat de sumar punts per revertir l’irregular inici de temporada

El Barça B afronta avui una autèntica final a l’Estadi Johan Cruyff. L’equip de Garcia Pimienta, encara en zona de descens amb 7 punts, rep aquesta tarda a l’Estadi Johan Cruyff a l’Espanyol B, sisè classificat, en un derbi de filials on els blaugranes tenen la necessitat de sumar els tres punts per revertir l’irregular inici de temporada i no despenjar-se a la classificació. No serà fàcil. L’Espanyol B arriba al derbi després d’encadenar dues victòries per la mínima –Badalona (0-1) i Cornellà (1-0)—que han reforçat el seu estat anímic. L’equip de Garcia Pimienta, per la seva part, té la confiança que li dona jugar a casa on ha sumat els 7 punts que té a la classificació: Nàstic (1-0), Prat (0-0) i Lleida (2-1).

El partit es jugarà a les 18.00 hores, a porta tancada, i es podrà veure per televisió a Barça TV i Esport3 i per tot el món per la plataforma Barça TV+. Serà el segon derbi de la història que es jugui a l’Estadi Johan Cruyff després del disputat la temporada passada. El Barça B va guanyar aquell partit per 2-0 amb gols d’Araujo i Collado. D’aquell Barça B només repeteixen avui Jandro, Collado, Hiroki Abe, Carevic, Nils Mortimer i Mika.

Barça B i Espanyol B s’han enfrontat en 23 ocasions amb un balanç d’11 victòries blaugranes, 4 empats i 8 victòries blanc-i-blaves. Xavi i Messi han estat dos dels jugadors blaugranes que han marcat al derbi de filials. El de Terrassa ho va fer la temporada 1997/98, en la victòria al Miniestadi per 2-0, i l’argentí va anotar la temporada 2004/05, també al Miniestadi, en una altre victòria blaugrana per 2-0.

La Llista de convocats

Garcia Pimienta recupera el davanter japonès Hiroki Abe després de superar la seva lesió del bíceps femoral de la cama dreta però encara té les baixes de Sarsanedas, Igor, Solano, Oriol Busquets i Ramos Mingo. Iñaki Peña, Mingueza i Konrad, en dinàmica de primer equip, tampoc entren en la convocatòria així com Gustavo Maia, convocat per la Selecció Sub-20 de Brasil. La llista de 19 jugadors convocats la formen: Carevic, Arnau Tenas, Comas, Mika, Nils Mortimer, Lucas de Vega, Hiroki Abe, Collado, Matheus, Jandro, Álvaro Sanz, Zeballos, Manaj, Balde, Nico, Peque, Ilaix Moriba i els jugadors del Juvenil A José Marsà i Ilias.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut