El Monbus Obradoiro espera el Barça

El Monbus Obradoiro espera el Barça

Els de Saras s’enfronten a l’Obradoiro en el que serà el tercer partit de la setmana (Diumenge, 20h)

El Barça visita aquest diumenge, a les 20h i en directe per Movistar + (Dial 53), el Monbus Obradoiro en la que serà la 14a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes arriben al partit amb la moral alta després del gran triomf aquest divendres contra l’Olimpia de Milà (87-71).

El rival

Compta amb un dels millors pivots de la competició, Laurynas Birutis, que té una mitjana de 14,4 punts, 6,1 rebots i 19,9 de valoració per partit. A banda del pivot lituà, l’equip que entrena Moncho Fernández té grans jugadors de qualitat com Robertson (14,3 punts), Cohen (9,3), Beliauskas (9,3), Daum (9,2), Pepe Pozas (6,2 punts i 5,1 assistències), Enoch, Czerapowicz o Albert Oliver, entre d’altres. L’equip gallec ha perdut els últims cinc partits disputats i és molt perillós per la fam de victòria que té i demostra cada partit.

El Barça

Després de vèncer l’Olimpia de Milà per 87-71 els de Saras afronten el tercer partit de la setmana. Serà a domicili abans de rebre, la pròxima setmana, el Khimki, el Maccabi i el Joventut de Badalona al Palau Blaugrana. Jasikevicius ja sap que no podrà comptar per al partit a Santiago de Compostel·la amb Victor Claver, que va ser operat de la fàscia plantar i que serà baixa de 8 a 10 setmanes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut