Barça - Armani Milà: Dolç desenllaç al Palau (87-71)

Els culers s'emporten un triomf molt treballat a l'Eurolliga amb un gran darrer quart per capgirar el resultat

Gran reacció blaugrana per sumar un nou triomf a l'Eurolliga. Els culers han superat a l'Armani Milà per 87-71 en un duel on els culers han decidit amb un gran darrer quart per seguir líders a Europa, amb 10 victòries i només tres derrotes després de 13 jornades.

Intercanvi de cops

Els culers han iniciat molt bé el matx, i un brutal parcial inicial d'11-0 ha obert la primera escletxa al marcador. Tot i així, els visitants han intentat reaccionar i han aconseguit retallar distàncies, però el bon encert de Mirotic, Abrines i Kuric en atac, sumat a una gran quantitat de recuperacions, han permès als de Saras acabar el primer quart amb un clar 23-15.

Tot i així, els italians han reaccionat al segon quart, on han pujat el ritme i han estat superiors amb Delaney i Micov força endollats, fet que els ha permès capgirar el partit i marxar al descans per damunt al marcador (39-43). Ja al tercer període, tot i el bon inici visitant, el Barça ha reaccionat amb bons triples d'Abrines i Higgins, i el matx ha arribat al darrer quart amb tot per decidir (60-61).

Dolç desenllaç

Amb el partit totalment igualat, els culers han iniciat l'últim quart sense poder anotar durant tres minuts, però una gran reacció barcelonista ha provocat que la victòria finalment es quedi al Palau. Un gran encert ofensiu dels de Saras, amb dos triples seguits de Higgins i un de Calathes, han obert escletxa per acabar guanyant amb un contundent 87-71. Gran reacció i gran victòria del Barça que segueix líder.