Taradell – Barça : Amb la màxima concentració

Taradell – Barça : Amb la màxima concentració

(20.00 hores, Esport3) El conjunt blaugrana visita un rival “molt competitiu”

“L’OK Lliga mai no ha estat fàcil”. “L’hoquei és un esport on es penalitzen les errades i el que s’ha d’intentar és no tenir-les i estar encertats de cara a porteria”. Aquestes paraules les expressa Edu Castro, conscient que l’equip blaugrana té l’objectiu d’aconseguir tres punts més aquest diumenge a la pista del Taradell (20.00 hores, Esport3 i OK Liga.TV).

La intenció és acabar el 2020 el més a prop possible d’un liderat que és propietat d’un Liceo “que, una vegada més, està demostrant ser un equip boníssim que competeix molt bé”. Precisament, el conjunt gallec va ensopegar el curs passat a Taradell i el Barça no vol caure en el mateix parany. Caldrà tenir la màxima concentració: “porten només dos anys a l’OK Lliga però anirem a una pista complicada”. “És un equip acostumat a estar a la zona baixa però que també és molt competitiu”.

Del rival, Castro destaca l’arribada de Víctor Crespo (ex Bassano) i “jugadors referència com Dani Rodríguez i jugadors d’Osona que juguen un hoquei de tota la vida”. El Taradell suma vuit punts en deu partits jugats (l’últim va ser el dimarts contra el Recam Làser Caldes) i, fins al moment, s’ha imposat davant el Lloret (3-2), l’Igualada (4-5) i ha empatat a casa amb Vendrell (1-1) i Lleida (2-2).

En declaracions a Barça TV, Sergi Llorca també ha destacat que el Taradell “està fent bons resultats” i que “competeix molt bé contra equips grans i haurem d’anar a jugar el millor possible per aconseguir la victòria”. Llorca s’ha mostrat “recuperat del tot i molt còmode a la pista”. “És fàcil adaptar-se amb aquests companys”. El duel que tancarà la dotzena jornada d’OK Lliga serà arbitrat per Tània Pardo i Oriol Pérez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut