El Barça Hockey Herba, semifinalista de la Copa del Rei

L'equip blaugrana supera el Junior FC per 4-1 i s'enfrontarà al Club Egara per un lloc a la final

El Barça s’ha classificat per disputar una de les semifinals de la Copa del Rei d'hockey herba, després de superar amb claredat el Junior FC per 4-1, en partit corresponent als quarts de final d’aquesta competició que s’ha celebrat aquest migdia a València.

El conjunt blaugrana jugarà demà dissabte 12 de desembre el partit de semifinals davant el Club Egara, que ha sortit guanyador del seu duel contra el CD Terrassa per 3-0 .

El Barça ha sabut controlar en tot moment el partit que l’ha enfrontat al Junior i després de la mitja part, en un tercer quart molt efectiu, ha consolidat un important avantatge que l’ha fet iniciar el darrer període amb un clar avantatge de 4-0.

Tots els gols del partit s’han produït en jugades, sense pujar cap gol en accions de penal corner. En el primer quart ha estat Pol Compta qui ha obert el marcador en el minut 13. Un resultat que ja no es mouria en el segon quart i amb el qual s'ha arribat al descans.

Un tercer període decisiu

El tercer quart ha estat decisiu pel desenllaç del partit, i ha estat novament Pol Compta qui ha materialitzat el 2-0 en el minut 38, per ser Sergi San Martín l'encarregat de fer pujar el 3-0 quatre minuts després. El domini blaugrana encara ha permès augmentar l'avantatge pocs minuts després, quan l’holandès Michel Van de Stadt, ha anotat el quart gol del Barça.

En el darrer quart del partit, Frank di Mercurio ha pogut fer el gol de l’honor pel conjunt de Sant Cugat.

Els homes que entrena Pol Garrido jugaran aquest dissabte a les 15.00 h el partit de semifinals contra el Club Egara, un rival molt dur contra el qual van perdre el passat cap de setmana per 4-1 en partit de la Divisió d’Honor jugat a Terrassa. La segona semifinal la jugaran l'Atlètic Terrassa i el Club de Campo.