Desplaçament a Cangas per tancar la primera volta

Desplaçament a Cangas per tancar la primera volta

L’equip viatja aquest divendres a Galicia per afrontar el partit de la jornada 17 de la Lliga Sacyr ASOBAL a la pista del Frigoríficos Morrazo (dissabte, 17 hores)

El Barça ha completat aquest divendres un últim entrenament abans de viatjar a Santiago per disputar l’últim partit de la primera volta de la Lliga a la pista del Frigoríficos Morrazo de Cangas. El duel, que es jugarà el dissabte a les 17 hores al pavelló d’O’Gatañal (en directe per TVG i LaLigaSportsTV), donarà pas als partits de la setmana següent contra el Bada Osca i el Bidasoa Irún, duels ajornats en el seu dia per la Covid-19.

A Cangas s’enfrontaran el Barça, líder invicte de la Lliga Sacyr ASOBAL amb 26 punts, contra un Frigoríficos Morrazo que es troba immers en la lluita de la zona baixa. Els gallecs, que aquest dijous van perdre de forma ajustada a Lleó (24-22), ocupen la 14a posició, fora dels llocs de descens, amb 7 punts. El balanç del conjunt de Nacho Moyano és de dues victòries, tres empats i nou derrotes.

El conjunt de Xavi Pascual va arrencar la setmana preparant el partit de Lliga de Campions contra el Telekom Veszprém, però el dimecres al matí va saber que el duel s’ajornava a causa de l’aparició de casos positius per Covid-19 en l’equip hongarès. A partir d’aleshores els blaugranes es van focalitzar en el duel a O’Gatañal, per al qual Xavi Pascual continuarà fent rotacions. El tècnic deixa a Barcelona a Ludovic Fàbregas, Aron Pálmarsson i Dika Mem. Respecte de l’última convocatòria de Lliga són novetat Raúl Entrerríos, Cédric Sorhaindo i Jure Dolenec.

Xavi Pascual

"Hem estat molt bé, ens ha faltat el partit entre setmana. Hem canviat una mica els plans però hem fet molt bon entrenament previ al partit de demà".

"Ens hem d'adaptar a la situació epidemiològica que hi ha a Europa".

"Hem tingut dos dies d'entrenament, però després haurem de jugar més endavant amb un calendari atapeït. Però per això estem".

"El Cangas ha anat de menys a més i han tingut molt bons resultats. Els vaig veure contra el Lleó i em van agradar molt".

"Ens esperem un equip que no donarà res per perdut i nosaltres hem de deixar-ho tot a la pista".

"Ara només ens importa el partit contra el Cangas i més en la situació actual que vivim".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut